Acasă Politica Sorin Grindeanu nu vrea șefia SRI

Sorin Grindeanu nu vrea șefia SRI

DISTRIBUIȚI

Nu se face șef la Serviciile Secrete, spune Sorin Grindeanu, care respinge total o asemenea funcție. Este politician și vrea să rămână în acest domeniu, spune cel care este deputat de Timiș din partea PSD și ministru al Transporturilor.

Postul de director al Serviciului Român de Informații a devenit liber, Eduard Helvig a demisionat din această funcție în urmă cu câteva zile. Tot mai multe persoane au vorbit despre ocuparea postului de către timișorean, dar acesta exclude această variantă.

”Nu e un lucru care să ma atragă, nu imi doresc, nu ma interesează asa ceva, în … două cuvinte, exclus”, este declarația lui Grindeanu.

Este politician, vrea să rămân astfel, și se declară mândru de postura de deputat de Timiș.

”Este exclus așa ceva. Sunt în politică din … 1996, sunt deputat de Timiș, și mă mândresc cu lucrul acesta. Vreau să rămân în continuare deputat de Timiș si din 2024, dacă se poate. Nu am alte gânduri, exclus așa ceva. E un lucru cu care ma mândresc și o spun cu mândrie pe oriunde merg. Mândria asta ar trebui sa o simtă toți cei aleși și sunt convins ca o simt mare parte din ei”, a mai subliniat deputatul de Timiș.

 

Comentarii

comentarii