Acasă Actualitate SOS civilizaţia! Zona cuprinsă între Podul Dacilor şi podul Mihai Viteazu –...

SOS civilizaţia! Zona cuprinsă între Podul Dacilor şi podul Mihai Viteazu – devastată de unii (ne)timişoreni

DISTRIBUIȚI

Valentina, o cititoare a cotidianului ZIUA de Vest, a fost şocată de distrugerile făcute de unii (ne)timişoreni în zona cuprinsă între Podul Dacilor (de la Piaţa Badea Cârțan) şi podul Mihai Viteazu, pe malul Begăi.
De aceea a făcut poze şi ni le-a trimis la redacţie, iar noi le publicăm poate astfel îi sensibilizăm pe acei indivizi care au vandalizat zona şi îi facem să conştientizeze faptele lor atât de urâte şi departe de civilizaţie. Iată ce a declarat Valentina: „Coşuri de gunoi strâmbate, rupte picioarele, scoase din locul lor, deja chiar aruncate în Bega, coşurile pline inclusiv cu resturi menajere, pomi rupți, pomi verzi-vii rupţi, bănci mâzgălite, stâlpi pentru iluminat fără corpul de iluminat. Nu îmi dau seama cum rup corpul de iluminat de pe acel stâlp subţirel şi destul de înalt. Nu îmi dau seama cine şi de ce vandalizează totul ce îi iese în cale? De ce e supărat pe lume, pe viață acel biet om de musai trebuie să distrugă tot?”
Cu acest prilej, Poliţia Locală Timişoara reaminteşte că potrivit HCL 371/2007 modificată, deteriorarea  băncilor, coșurilor pentru gunoi stradal, a stâlpilor ornamentali, a altor obiecte de mobilier urban a gardului viu, a materialului dendrofloricol şi a amenajărilor peisagere din incinta spațiilor de joacă se sancționează cu amenzi între 2000 și 2500 lei.

Comentarii

comentarii