Acasă Actualitate SOS Fundația Pentru Voi Timișoara! Cum puteți face donații pentru a-i ajuta...

SOS Fundația Pentru Voi Timișoara! Cum puteți face donații pentru a-i ajuta pe cei 200 de beneficiari?

1256
DISTRIBUIȚI

În urmă aplicației la Fondul pentru grupuri vulnerabile, Fundația Pentru Voi Timișoara a primit o finanțare în valoare de 8.000 lei, o sumă extrem de utilă în susținerea serviciilor sociale pentru cei 27 de beneficiari din locuințele protejate.

Sprijinul financiar vine din fondul Solidari în fața Covid-19 gestionat de Fundația Comunitară Timișoara și Alergotura, prin platforma Timotion .

”Mulțumim tare mult!”, este mesajul Fundației Pentru Voi.

De asemenea, sprijin a venit și de la Rohelp și Code4Romania.

Dacă doriți să ajutați persoanele cu dizabilități intelectuale de la Fundația Pentru Voi, puteți dona pe platforma Rohelp -www.rohelp.ro

Nume: Fundația Pentru Voi. Adresa: Str.Anton Bacalbașa nr.69-65A, Timișoara, TIMIS. CIF: RO8577099. CUI: RO8577099. Monedă RON: RO08INGB0002001138648910 (Banca: ING Bank).

Fundația Pentru Voi este singurul furnizor acreditat de servicii sociale pentru persoane cu dizabilități intelectuale din Timișoara, având 9 servicii licențiate: 3 centre de zi și 6 locuințe protejate. Oferă servicii pentru 200 de beneficiari.

Donații în lei sau donații în alimente sau produse de curățenie, dezinfectanți, măști pentru 27 persoane cu dizabilități intelectuale care locuiesc în 6 locuințe protejate ale Fundației împreună cu10 pedagogi sociali.

Solidari în fața Covid-19

Ne confruntăm cu o situație fără precedent în istoria recentă a orașului și a tării noastre: intrarea în stare de urgență din cauza răspândirii unui virus înalt contagios. În acest moment, mai mult ca niciodată, destinul unui bolnav poate fi schimbat de orice detaliu, contra-cronometru. Comunitatea și spitalele au nevoie de sprijin, iar fiecare dintre noi are puterea de a spori resursele cu care medicii salvează vieți, iar ONG-urile vin în sprijinul grupurilor vulnerabile.

Pentru colectarea rapidă și transparentă de fonduri care să ajute comunitatea să fie mai bine pregătită și să facă față crizei generate de coronavirusul SARS-COV-2, echipa Timotion pune la dispoziție platforma timotion.ro, procesul de organizare și toate căile de comunicare de care dispunem.

Ne asumăm să identificăm și să transferăm donațiile către acele entități care asigură cea mai eficientă utilizare a resurselor. Următoarele zile sunt critice pentru comunitățile și familiile noastre. Împreună, printr-o acțiune responsabilă, putem depăși cu pierderi minime acest moment intens de criză.

În prima etapă de la declanșarea crizei, în parteneriat cu Școala Mamei Junior și corelați cu celelalte companii sau asociații care sprijină linia întâi a luptei împotriva Coronavirsului, am sprijinit, în primul rând, Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara, Spitalul de Urgență pentru Copii ”Louis Țurcanu” și alte 9 spitale din județ.

În etapa a doua ne propunem să susținem comunitatea pentru a depăși mai ușor criza generată de pandemie. Din fondurile strânse vor fi sprijinite în continuare:
– echipele medicale din spitale și medicii de familie;
– echipele de intervenție, echipajele care asigură liniștea și ordinea publică;
– comunitățile vulnerabile.

Pentru transparență, vă rugăm sa înregistrați donația dumneavoastră folosind formularul de mai jos. Urmând pașii din formular, plata se poate face online, cu cardul, sau prin virament bancar – cu mențiunea SOLIDARI – în contul:

Banca: Banca Comercială Română, sucursala BCR Calea Șagului 70, Timisoara
IBAN: RO93 RNCB 0715 1573 8666 0001
Beneficiar: Clubul Sportiv Asociatia Alergotura

Banca: Banca Comercială Română, sucursala BCR Piața 700, Timisoara
IBAN: RO28 RNCB 0255 1510 2294 0001
Beneficiar: Fundația Comunitară Timișoara

Vă invităm să urmăriți rezultatele campaniei pe pagina: https://www.facebook.com/timisoarasemisca/

Comentarii

comentarii