Acasă Actualitate SOS, oamenii străzii! Vino cu un palton sau căciulă, duminică, în Parcul...

SOS, oamenii străzii! Vino cu un palton sau căciulă, duminică, în Parcul Scudier – Central Timișoara!

730
DISTRIBUIȚI

În plină iarnă cu geruri noaptea de minus 8 -10 grade, chiar la începutul anului 2020, timișorenii sunt invitați la o mică fapta bună! ”Ia de acasă un palton gros sau o geacă mai sănătoasă, o pereche de mănuși sau un fular, care nu îți mai folosesc și vino în Parcul Central Scudier, în față monumentului Ostașului Necunoscut, duminică 12 ianuarie, de la ora 12.00. Vom îmbracă aceste haine pe după copaci , și le vom lasă acolo .. cu mesajul: “Cu drag, pentru tine om bun …!”, îndeamnă Look Inside.

Anul cel Nou care se deschide în față noastră începe cu frig și zăpadă….! E totul idilic și frumos când observi iarnă din confortul și căldură casei tale, dar e mult mai trist și greu când viață te face să fii om al străzii ! Haideți să fim uniți și în aceste momente, să nu-i judecăm pe acești oameni ci doar să încercăm să-i ajutăm să treacă cu bine peste această iarnă geroasă.
Te provocăm să fii bun. Ne vedem duminică!, este mesajul organizatorilor.

Pentru a lasă parcul la fel de curat cum l-am găsit, timișorenii sunt rugați să aducă maxim 2 articole tip palton sau geacă și 1-2 perechi de mănuși, fular, căciulă

”Vom stă până în jurul orei 13:00, Fiecare dintre noi își va aranja paltonul adus de acasă pe un copac și va pune bilețelul.  Vrem să lăsăm parcul la fel de curat deci va rugăm nu aduceți mai multe articole decât am specificat ! Haideți împreună să încălzim suflete !”, spun tinerii de la Look Inside.  Informații la 0734584840 whatsup sau sms.

Comentarii

comentarii