Acasă Eveniment Soţia unui top model român, moarte bizară într-un hotel din Istanbul

Soţia unui top model român, moarte bizară într-un hotel din Istanbul

DISTRIBUIȚI

Soţia unui top model român din Oradea, care a lucrat pentru mari case de modă, inclusiv YSL, a fost găsită moartă într-un hotel din Istanbul.

Istvan Sarkozy, model internaţional, a făcut durerosul anunţ pe pagina sa de Facebook.

Tânărul din Oradea şi Sofia, o tânără rusoaiscă, ambii în vârstă de 23 de ani, s-au căsătorit în luna februarie a acestui an, la Oradea. Cei doi s-au cunoscut în Istanbul, acelaşi oraş în care tânăra şi-a găsit sfârşitul în urmă cu două zile.

Atât Istvan, cât şi Sofia, au cunoscut succesul internaţional ca top modele, tânărul din Oradea lucrând, printre altele, chiar şi pentru Yves Saint Laurent.

“Sofia nu pot descrie în cuvinte cât de mult ai însemnat pentru mine și că ai fost tot ce m-a făcut să merg înainte, motivația mea motorul meu pentru viață, ai fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, iar acum ai plecat pentru totdeauna, m-ai părăsit aici în lacrimi și cu inima frântă. Drum bun spre cer îți doresc draga mea soție minunată!”, a scris Istvan în postarea de pe Facebook.

Soţia unui top model român a fost găsită moartă într-un hotel din Istanbul: “M-ai lăsat cu inima frântă”

Potrivit presei locale, în noaptea de 17 spre 18 iulie 2022, în jurul orei 01.30, tânăra rusoaică, în vârstă de 23 de ani, a căzut de la etaj în condiţii încă necunoscute.

Tragedia a avut loc la hotelul situat în cartierul Şişli. Tânăra a fost găsită moartă, lângă hotel, iar echipajele de salvare ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa tinerei.

Medicii legişti au anunţat că nu au fost găsite urme de violenţă pe trupul neînsufleţit al femeii, notează bihon.ro.

De asemenea, jurnaliştii turci au explicat că o persoană a fost arestată în legătură cu moartea suspectă a tinerei, fără să precizeze însă ce implicare a avut această persoană.

Comentarii

comentarii