Acasă Actualitate Specialiști din 10  țări au dezbătut problema managementului în vremuri tulburi, la...

Specialiști din 10  țări au dezbătut problema managementului în vremuri tulburi, la Timișoara și la crama Silagiu

DISTRIBUIȚI

Auditorium-ul Centrului de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara a găzduit la sfârșitul săptămânii, deschiderea celei de-a XVII-a ediții a Simpozionului Internațional de Management – SIM 2023, unul dintre cele mai importante evenimente din domeniu, care în acest an vine și cu o temă provocatoare, dar de mare actualitate: Reinventarea managementului în vremuri tulburi.

Conferința SIM 2023 – International Symposium in Management a fost organizată de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Universitatea de Vest si finanțată de Consiliul Județean Timiș prin programul TimCultura 2023.

Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul a două zile (20-21 octombrie): o primă zi încărcată cu prezentări de calitate, la Centrul țăriode Conferințe al Universității Politehnica Timișoara, iar a doua zi a debutat la același Centru de Conferințe pentru ca mai apoi, după prânz, evenimentul s-a mutat în localitatea Silagiu.

Conferința SIM aduce împreună la fiecare doi ani cercetători, profesori și profesioniști în domeniul managementului pentru a prezenta și discuta ultimele tendințe și descoperiri din domeniu. Conferința are un profil internațional astfel încât fiecare ediție a întâmpinat cercetători de calitate din afara granițelor noastre din țări precum Statele Unite, Franța, Italia, Ungaria, Serbia, Cehia, etc.

Ediția din acest an a avut 100 de participanți din diverse țări (România, Slovenia, Italia, Polonia, Rusia, Serbia, Israel, Croația, Iordania etc.) și și-a propus să supună dezbaterii probleme de management în perioade de criză astfel ca au fost discuții fructuoase referitoare la rolul managementului într-un mediu ce se află în continuă schimbare. Ca în fiecare an, prezentările vor fi publicate cu edituri și jurnale academice prestigioase din domeniu.

O parte specială a conferinței este dată de ziua a doua, când evenimentul s-a mutat la Crama Aramic din Silagiu unde, în cadrul unei mese rotunde, dezbaterile au fost legate de managementul în perioada de criză, de această dată cu accent specific pe probleme din industria vinului.

 

Comentarii

comentarii