Acasă Actualitate Specialități culinare cu bucate din șpaisul bănățean la Muzeul Satului

Specialități culinare cu bucate din șpaisul bănățean la Muzeul Satului

DISTRIBUIȚI

La Muzeul Satului Bănățean din Timișoara va avea loc, în perioada 27 – 29 octombrie 2017, ”Festivalul culinar multietnic”. Pe parcursul celor trei zile timișorenii se pot delecta cu specialități culinare bănățene, cu bucate din șpaisul bănățean și cu roadele muncii agricultorilor din regiune. Pentru un plus de bună dispoziție, pe durata evenimentului pe scenă vor fi muzică și dansuri, între orele 15.00 la 19.00. Vor participa: Daliana Georgiana Tătar, Sebastian Râmneanțu, formația condusă de Marius Filipescu, ansamblul Ghiocelul, Maria Borțun, Ion Luca Jurjescu, Marius Matei, trei ansambluri din Deta: Sv. Nikola, Margaretta și Edelweiss, Alina Stancu, ansamblul Datina din Ghiroda și Dan Necșa.

Comentarii

comentarii