Acasă Actualitate Speriată de coronavirus, o bombă-sexy și-a dat demisia de la Terapie Intensivă

Speriată de coronavirus, o bombă-sexy și-a dat demisia de la Terapie Intensivă

5495
DISTRIBUIȚI

În plină epidemie de coronavirus, o bombă-sexy și-a dat demisia de la șefia Secției de Terapie Intensivă a Spitalului Orăștie.

Înainte de apariția pandemiei de coronavirus, doctorița poza provocator, chiar în spital, iar fotografiile erau puse pe o rețea de socializare. Luni, când gluma s-a îngroșat și numărul cazurilor au crescut la aproape 2.000 în țară, sexy-șefa de secție și-a dat demisia, deși în spital nu era niciun caz de contaminare cu virusul ce a speriat-o de moarte.

Este vorba despre doctorul Lorena Ehim. Ea și-a dat demisia, împreună cu șase asistente și cinci infirmiere, de la Spitalul Orăștie. Inițial, Ehim a motivat că nu are echipamente de protecție, iar câteva ore mai târziu a invocat că ar fi intrat în contact cu un suspect și că a intrat în autoizolare.

Asta după ce asistentele și infirmierele și-au retras demisiile, directorul spitalului dând asigurări că există echipamentele adecvate, chiar pentru pacienții cu covid. Subalternele acesteia au spus că s-au speriat ca pacienți cu coronavirus să nu ajungă și în secție și să le îmbolnăvească. Lorena Ehim, șefa secției de Anestezie Terapie Intensivă, exact unitatea ce ar trebui să ajute pacienții ajunși în stare gravă, nu a vrut să-și explice gestul: „Oamenii ar vrea să înțeleagă, dar e foarte greu să mă explic la o lume întreagă și nu am pentru ce să dau explicații lumii”, a declarat sexy-doctorița, pentru newsweek.ro.

Lorena Ehim a atras atenția cu pictorialele pe care le postează pe contul de pe o rețea de socializare. Doctorița se poza în ținute sexy și făcea ședințe foto chiar și în spital.

Prefectul Hunedoarei, Vasilcă Potecă, a explicat, pentru Newsweek România, că decizia cadrelor medicale ar avea legătură doar cu faptul că acestora le era teamă că s-ar putea îmbolnăvi de la pacienți cu COVID-19. Până luni, în spital nu exista niciun bolnav infectat cu noul coronavirus.

În plus, mai arată prefectul, Secția ATI este recent renovată și dotată, iar spitalul are materiale de protecție pentru a trata inclusiv bolnavi de COVID-19.

Comentarii

comentarii