Acasă Actualitate Spitalul Clinic C.F. Timișoara a deschis cel de-al doilea centru de vaccinare...

Spitalul Clinic C.F. Timișoara a deschis cel de-al doilea centru de vaccinare anti-COVID19

DISTRIBUIȚI

Spitalul Clinic C.F. Timișoara a deschis,începând cu data de 05.08.2021, cel de-al doilea centru de vaccinare organizat în structura unității medicale.

Manager, șef lucr.dr. Stela Iurciuc, a explicat că la opt luni de la deschiderea primului centru, Spitalul CFR își extinde implicarea în combaterea pandemiei prin deschiderea unui punct de vaccinare anti-Covid 19 amplasat la parterul fostei policlinici – vizavi de Gara de Nord Timișoara.

”Le mulțumim, pe această cale, atât domnului prefect Zoltan Nemeth cât și domnului dr. Flavius Cioca, directorul DSP Timiș, pentru sprijinul acordat în deschiderea acestui nou centru de vaccinare. Ne exprimăm, de asemenea, recunoștința față de colegii noștri, fără de care funcționarea acestor centre nu ar fi posibilă”, este mesajul managerului Iurciuc.

De la începutul campaniei de vaccinare, în cadrul Spitalului CFR au fost administrate 2.2796 doze de vaccin anti-Covid 19.

Noul punct de vaccinare va funcționa cu două fluxuri: unul dedicat administrării vaccinului Comirnaty (Pfizer) și unul destinat Johnson & Johnson’s Janssen (J&J/Janssen) COVID-19 Vaccine.

 

 

 

 

Comentarii

comentarii