Acasă Sănătate Spitalul Militar Timișoara – misiune umanitară în Sichevița, județul Caraș-Severin

Spitalul Militar Timișoara – misiune umanitară în Sichevița, județul Caraș-Severin

1754
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă 3 noiembrie, Spitalul Militar Timișoara pleacă în următoarea misiune umanitară cu Caravana medicală “Uniți sub Tricolor prin Sănătate”, în satul Sichevița, județul Caraș-Severin, unde medicii vor oferi consultații gratuite, în cadrul Căminului Cultural între orele11:00-17:00.

O echipă medicală formată din aproximativ 50 de doctori, asitenți medicali și voluntari vor oferi consultații gratuite persoanelor interesate în următoarele specialităţi medicale: cardiologie, O.R.L., dermatologie, gastroenterologie, medicină internă, stomatologie, ortopedie, ginecologie. Echipa mobilă va oferi consultații la domiciliu, persoanelor imobilizate la pat din localitățile învecinate, sau celor care  nu au posibilitatea de a se deplasa la sediul caravanei.

Centrul de Primiri Urgențe din cadrul instuției va prezenta exerciții demonstrative de acordare a primului ajutor. Buna organizare a caravanei medicale a fost realizată în cooperare cu Mitropolia Banatului, Primăria Comunei Sichevița. Caravana medical Uniţi sub Tricolor prin Sănătate, este un proiect aprobat de Ministerul Apărării Naţionale și susținut de Direcția Medicală, ce se derulează pe întreaga durata a anului sărbătoririi Centenarului Marii Uniri – a explicat locotenent medic Andra Podgoreanu.

 

 

Comentarii

comentarii