Acasă Actualitate Spitalul ”Victor Babeş” Timişoara, primul din țară care se pregătește pentru rapelul...

Spitalul ”Victor Babeş” Timişoara, primul din țară care se pregătește pentru rapelul de vaccinare anti-COVID. Până acum nu au fost reacţii adverse

1533
DISTRIBUIȚI

Aproximativ 100 de studenţi rezidenţi din cadrul Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, dar şi personal medical care a refuzat până acum vaccinarea, vor fi imunizaţi în zilele următoare, a anunţat, astăzi, managerul unităţii medicale, Cristian Oancea.

De asemenea, toţi cei care s-au vaccinat deja se pregătesc pentru rapelul de la sfârşitul săptămânii viitoare, până acum nefiind înregistrate reacţii adverse după administrarea primei doze.

„Ne pregătim pentru rapelul din 17-18 ianuarie şi mai pregătim să vaccinăm în jur de 100 de cadre de la noi, cei care au venit noi rezidenţi, precum şi care s-au răzgândit de la prima tură, iar acum vor să se vaccineze: De asemenea, mai vaccinăm încă 230 de colegi de la Institutul de Boli Cardiovasculare. Partea bună este că la noi în spital vom ajunge la o cotă de vaccinare de 95%. Nu au fost reacţii adverse după vaccinare”, a afirmat  Oancea, conform realitateadetimis.net.

Comentarii

comentarii