Acasă Actualitate Sponsorizare de 20.000 de euro pentru Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara și...

Sponsorizare de 20.000 de euro pentru Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara și pentru cei 416 medici de familie din Timiș

1290
DISTRIBUIȚI

O sponsorizare de 20.000 de euro vine în sprijinul direct al celor care luptă direct cu pandemia de coronavirus, medici și personal medical din Timișoara și județul Timiș.

Suportul este pentru Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara și pentru medicii de familie din județul Timiș, prin Rotary Cetate Timișoara și compania de transport și logistică Fartud.

Jumătate din sumă a fost direcționată către Asociația Timisiensis și spre proiectul ”Medici&Salvatori”, ce vine în sprijinul celor 416 medici de familie din județul Timiș, care au nevoie de materiale și echipamente de specialitate.

Jumătate din sumă este pentru IBC Timișoara.

”Este datoria noastră să fim alături de cei care duc greul acestei pandemii, cei care se preocupă de sănătatea noastră și care suportă riscuri majore în fiecare zi. Ca rotarieni, această a fost dintotdeauna preocuparea noastră, să ajutăm și să ne implicăm acolo unde comunitatea are nevoie de noi” spune secretarul Clubului Rotary Cetate Timișoara, Werner Wolf, viitorul președinte al clubului în mandatul 2020-2021 și inițiatorul acestui proiect de sprijin.

Comentarii

comentarii