14 04 b 750 100

  • Scris de Toni Boldureanu

Lugojeanul Cosmin Gruiescu, vicecampion mondial la tir cu arcul

tir cu arculO nouă performanță pentru sportul lugojean. Cosmin Gruiescu, președintele clubului Archery, din Lugoj, a cucerit medalia de argint și titlul de vicecampion la Cupa Mondială de tir cu arcul, competiție care a avut loc, în perioada 30 martie – 1 aprilie, în apropiere de Brașov, la Cheile Grădiștei.

Citește mai departe

  • Scris de ZdV

Cupa UVVG, la fotbal

Sala de sport a Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, din Micalaca, a găzduit cea de-a IV-a ediție a Campionatului de Fotbal al Universității, unde au participat, 15 echipe formate din studenți români și străini.

Citește mai departe

  • Scris de Toni Boldureanu

Cupa Județului Timiș, la handbal

handbal lugojnTurneul seriei I din cadrul Cupei Județului Timiș, la handbal, va avea loc duminică, 26 martie, începând cu ora 10, la sala de sport “Lavinia Miloşovici” din Lugoj.

Citește mai departe

  • Scris de C. B.

Primarul Timișoarei vrea să-i facă de rușine pe patronii care nu dau bani la echipa de fotbal

050516După problemele cu Curtea de Conturi, în privinţa finanţării sportului şi culturii, care le-au lovit aproape mortal pe ambele, din cauza lipsei banilor de supravieţuire, primarul Nicolae Robu vrea ca Guvernul Grindeanu să dea o ordonanţă care să permită clar finanţarea sportului de către autorităţile locale. Iar aceasta, să o facă urgent, înainte de încheierea campionatului.

Citește mai departe

  • Scris de Toni Boldureanu

Lugojeanca Alexandra Mazilu, campioană națională de seniori, la judo

alexandra maziluRezultat de excepție pentru școala lugojeană de judo. La Campionatul Național de seniori, care a avut loc, în weekend, la Cluj, judoka Alexandra Mazilu, descoperită și formată la CSȘ Lugoj de către regretatul antrenor Adalbert Batkai, a cucerit medalia de aur și titlul de campioană națională de seniori, la categoria 78 de kilograme.

Citește mai departe

  • Scris de Toni Boldureanu

Turneu internațional de volei, la Lugoj

voleiDupă o pauză destul de scurtă, voleibalistele de la CSM Lugoj s-au reunit pentru pregătirea returului Diviziei A1. Formația lugojeană, pregătită de tehnicianul Valerijan Luka, se află, după 13 etape, pe poziția a șasea în clasament, cu 17 puncte.

Citește mai departe

  • Scris de Gheorghe Miron

96 pentru Poli

96 pentru Poli 96Miercuri, 7 decembrie 2016, cu începere de la ora 14.00, pe stadionul de la Baza 1 a Politehnicii Timișoara, are loc superevenimentul sportiv „96 pentru POLI”, cu prilejul marcării a 95 de ani de la înființarea clubului.

Citește mai departe