safari 750x100

 • Scris de Toni Boldureanu

Cupa României la Automobilism. Cupa „VTM Timiș – Nădrag 2017”

automobilismAuto Club Rally Timiș, împreună cu A.C.R. Timiș și Comisia de Automobilism și Karting Timiș, organizează sâmbătă, 24 iunie, un nou regal automobilistic la Nădrag: Cupa „VTM Timiș – Nădrag 2017”, o competiție de viteză pe traseu montan desfășurată în cadrul celei de a patra ediții a Cupei României la Automobilism „ACR – CNAK Timiș 2017”.

Citește mai departe

 • Scris de Gheorghe Miron

Deţinuţii din cinci penitenciare se confruntă la Timişoara

PenitenciarJoi, 22 iunie, în intervalul orar 9,00 – 17,00, Penitenciarul Timișoara,  în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiș şi Primăria Timișoara, va organiza la Sala Constantin Jude (Olimpia), ediţia a XI-a a Campionatului de fotbal regional „Cupa de Vest”, ediţia a XI-a.

Citește mai departe

 • Scris de Ziua de Vest

Caz incredibil în Liga 1: un atacant a semnat cu Poli Timișoara, apoi a fost anunțat că primarul Nicolae Robu a anulat transferul

Nicolae Robu 02 1

Scăpată de la retrogradare în mod senzațional, Poli Timișoara încearcă să se întărească pentru sezonul viitor. Deciziile în privința transferurilor sunt luate însă în afara clubului. Persoana care are ultimul cuvânt este primarul Timișoarei, Nicolae Robu. El este cel care a decis că atacanții Dan Roman și Bojan Golubovic nu sunt potriviți pentru Poli.

Citește mai departe

 • Scris de Ziua de Vest

Memorialului Internațional Dan Olaru, la a doua ediție

18700410 1960048864231442 6010636814080516009 oDuminică, 28 mai 2017, la Sala Polivalentă din Dumbrăvița a avut loc a doua ediție a Memorialului Internațional Dan Olaru, și a treia ediție a Campionatului Național de Karate și Karate Aplicativ pentru persoane cu Dizabilități Para – Karate sub egida FRK, reprezentanta WKF care în 2020 va participa pentru prima dată la jocurile Olimpice de la Tokyo.

Citește mai departe

 • Scris de Ziua de Vest

Sport Masters Year 2012 îşi consolidează poziţia de lider în clasamentul general al Campionatului Internaţional de Rally Sprint

18581517 1518964231507403 6745640424348611900 nPiloţii echipei timişorene Sport Masters Year 2012 au evoluat sâmbătă, 20 mai, în faţa unui public numeros, în cadrul etapei a III-a a Campionatului Internaţional de Rally Sprint. 86 de piloţi din ţară şi din străinătate au asigurat un spectacol de zile mari pe Aeroportul Internaţional Baia Mare.

Citește mai departe

 • Scris de Toni Boldureanu

Lugojeanul Cosmin Gruiescu, vicecampion mondial la tir cu arcul

tir cu arculO nouă performanță pentru sportul lugojean. Cosmin Gruiescu, președintele clubului Archery, din Lugoj, a cucerit medalia de argint și titlul de vicecampion la Cupa Mondială de tir cu arcul, competiție care a avut loc, în perioada 30 martie – 1 aprilie, în apropiere de Brașov, la Cheile Grădiștei.

Citește mai departe

 • Scris de ZdV

Cupa UVVG, la fotbal

Sala de sport a Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, din Micalaca, a găzduit cea de-a IV-a ediție a Campionatului de Fotbal al Universității, unde au participat, 15 echipe formate din studenți români și străini.

Citește mai departe

 • Scris de Toni Boldureanu

Cupa Județului Timiș, la handbal

handbal lugojnTurneul seriei I din cadrul Cupei Județului Timiș, la handbal, va avea loc duminică, 26 martie, începând cu ora 10, la sala de sport “Lavinia Miloşovici” din Lugoj.

Citește mai departe

 • Scris de C. B.

Primarul Timișoarei vrea să-i facă de rușine pe patronii care nu dau bani la echipa de fotbal

050516După problemele cu Curtea de Conturi, în privinţa finanţării sportului şi culturii, care le-au lovit aproape mortal pe ambele, din cauza lipsei banilor de supravieţuire, primarul Nicolae Robu vrea ca Guvernul Grindeanu să dea o ordonanţă care să permită clar finanţarea sportului de către autorităţile locale. Iar aceasta, să o facă urgent, înainte de încheierea campionatului.

Citește mai departe

 • Scris de Toni Boldureanu

Lugojeanca Alexandra Mazilu, campioană națională de seniori, la judo

alexandra maziluRezultat de excepție pentru școala lugojeană de judo. La Campionatul Național de seniori, care a avut loc, în weekend, la Cluj, judoka Alexandra Mazilu, descoperită și formată la CSȘ Lugoj de către regretatul antrenor Adalbert Batkai, a cucerit medalia de aur și titlul de campioană națională de seniori, la categoria 78 de kilograme.

Citește mai departe

 • Scris de Toni Boldureanu

Turneu internațional de volei, la Lugoj

voleiDupă o pauză destul de scurtă, voleibalistele de la CSM Lugoj s-au reunit pentru pregătirea returului Diviziei A1. Formația lugojeană, pregătită de tehnicianul Valerijan Luka, se află, după 13 etape, pe poziția a șasea în clasament, cu 17 puncte.

Citește mai departe