Acasă Actualitate Spray-ul de păr: Secretul părului frumos și sănătos

Spray-ul de păr: Secretul părului frumos și sănătos

1369
DISTRIBUIȚI

Pentru a avea un păr sănătos, frumos și strălucitor, este necesar să îi asigurăm o îngrijire corespunzătoare

Astfel, pe lângă produsele de îngrijire, precum șamponul, balsamul și masca, vă recomandăm să utilizați și un spray, care va face părul mai mătăsos și frumos.

Spray-ul de păr este un produs inovator a cărui formulă se bazează pe cele mai valoroase componente, ce au proprietatea să asigure cea mai eficientă și delicată îngrijire podoabei capilare. Un avantaj mare a remediului este că nu necesită clătire, fiind foarte ușor de utilizat. Însă, pentru ca spray-ul să aibă un efect cât mai eficient, îți vom prezenta mai jos 3 sfaturi utile, care te vor ajuta să obții rezultatele mult așteptate într-un timp scurt.

1. Scopul remediului și alegerea în funcție de tipul părului

Există mai multe tipuri de spray-uri care dețin o mulțime de beneficii, precum hrănesc, hidratează, protejează, regenerează, întăresc firele și le conferă strălucire. De asemenea, aceste produse facilitează pieptănarea, pot accelera creșterea părului, îl fac mai puternic și îl protejează împotriva temperaturilor înalte ale instrumentelor de styling. Astfel, spray-ul trebuie ales în funcție de necesitățile părului.

Pentru a avea un păr mătăsos și neted, trebuie să alegeți un produs de îndreptare, a cărui efect va fi vizibil după prima aplicare. 

Dacă doriți să vă protejați părul împotriva razelor solare, atunci optați pentru un spray de protecție solară, care conține filtre UV.

Pentru părul uscat alegeți un spray cu proprietăți nutritive și hidratante, pentru cel subțire și fragil – un spray cu proprietăți de întărire, iar pentru cel deteriorat – un spray cu proprietăți regenerative și protectoare.

2. Alegerea unui spray de înaltă calitate

Produsele dezvoltate de specialiști nu conțin aditivi și componente dăunătoare, acționează pentru un termen mai îndelungat, sunt saturate cu microelemente și vitamine utile. Efectele benefice ale produselor cosmetice vă vor permite să obțineți efectul dorit cu beneficii maxime pentru părul dumneavoastră. Deci, optați mereu pentru un spray profesional.

3. Aplicarea corectă a produsului

Este necesar să pulverizați spray-ul de la o distanță de 30-40 cm de păr. 

Spray-urile cu proprietăți regenerative și de protecție trebuie aplicate pe toată lungimea părului uscat sau umed. După pulverizarea acestuia, părul poate fi suplimentar masat ușor pentru o mai bună absorbție a produsului, iar apoi puteți lăsa părul să se usuce în mod natural sau să-l coafați cu un uscător de păr.

Spray-urile pentru întărirea firelor trebuie aplicate la rădăcini și de masat ușor. Acestea se utilizează pe părul umed, iar după pulverizare, puteți distribui pe toată lungimea, pentru un efect mai bun.

Este foarte simplu și ușor să asigurați părului un aspect sănătos și frumos, iar un spray ales și utilizat corect, va îmbunătăți starea și aspectul acestuia.

Comentarii

comentarii