Acasă Monden/Lifestyle Sprider Stores lansează colecţia de primăvară

Sprider Stores lansează colecţia de primăvară

828
DISTRIBUIȚI

Culorile puternice, vesele, care inspiră o stare de spirit pozitivă sunt lait-motivul acestei primăveri în noua colecţie Sprider Stores. Albastrul, movul, rozul, verdele şi portocaliul, dar şi culorile naturale îşi găsesc locul în rândul noilor creaţii ale Sprider Stores.

 

 

 

 


{vsig}galerie/spriderstores{/vsig} Inspirându-se din tendinţele din moda internaţională, designerii lanţului de magazine regional Sprider Stores propun pentru această primăvara ţinute originale, oricare ar fi stilul preferat: trendy, clasic-elegant, casual sau sport, punând accent pe latura practică, pe accesibilitate şi pe dinamism.  Materialul-vedetă al sezonului de primăvară-vară 2010 este denimul, interpretat sub forma jeanşilor cu croiala boyfriend sau şalvar. Alături de aceştia apar pantalonii largi şi vaporoşi, pantalonii conici cu lungime până la gleznă, precum şi o varietate de rochii, în lungimi, materiale şi inspiraţii diferite. Ca şi o tendinţă, se observă revenirea liniilor rochiilor către liniile anilor ’50 şi ’90. Rochiile sezonului se găsesc la preţuri de 120 de lei.
Accesoriile revin, şi sunt puse la loc de cinste, indiferent de tipul sau stilul ţinutei. Curelele vor sublinia taliile feminine, pantofii şi sandalele se înalţă pe tocuri mai puţin periculoase decât cele din sezonul anterior, iar aerul dinamic, sportiv al colecţiei se simte în gentile tip rucsac sau messenger, în şepci colorate, în eşarfe multicolore pe se pot înnoda la gât, se pot folosi ca bentiţe sau se pot agăţa de mânerul genţilor.
În primăvara aceasta, linia trendy şi tinerească Aggressive este construită în jurul nuanţelor de albastru şi verde şi a materialelor lejere, care conferă libertate de mişcare. Pentru o ţinută Aggressive, cumpărătorii vor plăti începând de la 30 de lei, pentru bluze şi topuri de zi, şi până la 100 de lei pentru jeanşi.
Pentru cei care preferă stilul sport-atletic sau smart-casual, articolele propuse de linia Soul Rebel vin cu o paletă cromatică pastelată, care poate fi combinată într-o ţinută de impact. Albastrul, declinat în câteva nuanţe estivale, este folosit ca nuanţă de bază a colecţiei, în vreme ce denimul este omniprezent.
Pentru birou, colecţia Emilio Corali vine cu propuneri de fuste şi cămăşi din materiale de calitate, uşor accesorizabile, in croieli care urmăresc linia corpului şi ajută la obţinerea un look interesant pe tot parcursul zilei. Pentru o fustă, doamnele plătesc începând cu 70 de lei, iar un costum bărbătesc poate fi şi el achiziţionat cu un buget de circa 200 de lei.
Datorită faptului că magazinele Sprider sunt un „one stop shop”, oricine îşi poate construi uşor şi la preturi accesibile ţinute pentru întreaga zi, de la lenjerie intimă, la costume de birou sau articole chic-casual care redau un look trendy, şi până la accesorii care pot fi asortate la vestimentaţie pentru diferite ocazii. În România, Sprider Stores este prezent prin intermediul magazinelor din Bucureşti, Cluj, Timişoara, Buzău, Piteşti, Bacău, Iaşi, Suceava, Oradea şi Târgu Mureş. Mai multe informaţii si cele mai noi promoţii, pot fi găsite pe www.spriderstores.ro, pe Twitter: @spriderstores şi Facebook: Sprider Stores Group.
 

Comentarii

comentarii