Acasă Monden/Lifestyle Sprider Stores reinventează jocurile atracţiei de Valentine’s Day

Sprider Stores reinventează jocurile atracţiei de Valentine’s Day

613
DISTRIBUIȚI

Reduceri de 50% pentru articolele de lenjerie

Până în 20 februarie, pentru toţi cei care vor să celebreze luna iubirii, Sprider Stores vine cu propuneri îndrăzneţe de lenjerie, precum şi cu reduceri de 50% pentru aceste articole. Indiferent de stilul tău, Sprider Stores ţi-a pregătit propuneri de lenjerie care te vor face cu siguranţă să te simţi atrăgătoare şi senzuală. În perioada reducerilor, iţi poţi achiziţiona seturi de lenjerie de cea mai bună calitate, cu bugete între 75 şi 85 de lei. Pentru o ţinută distinsă dar incitantă, alege un baby-doll din dantelă neagră cu sutien şi bretele de culoare aurie. Este minunat pentru a-ţi pune în valoarea silueta şi poate fi purtat cu un halat de dantelă şi cu un medalion care să evidenţieze aerul burghez. 
Dacă preferi unul dintre modelele clasice ale seducţiei, atunci alege un set de lenjerie cu imprimeu de inspiraţie animală care îţi pune în valoare latura “sălbatică”. Este compus din sutien push-up cu bretele fixe, ajustabile, şi boxerul combinat în mod inspirat cu dantelă neagră. Ca accesorii poţi opta pentru o pereche de cercei eleganţi cu pietre negre la preţul de 29, 90 lei.
Dacă te defineste un stil copilăros şi jucăuş, Sprider Stores îţi recomandă un set din bumbac în combinaţie roz-gri. Culoarea este absolut delicioasă iar combinaţia e perfectă pentru o persoană plină de energie. Îl poţi accesoriza cu o brăţară din mărgele colorate la preţul de 25,90 lei.
 

Comentarii

comentarii