Acasă Actualitate Sprijin financiar de 600 lei pentru fiecare beneficiar în pandemie, fără Telemaratonul...

Sprijin financiar de 600 lei pentru fiecare beneficiar în pandemie, fără Telemaratonul Speranței la Timișoara

262
DISTRIBUIȚI

Având în vedere suspendarea manifestării TELEMARATONUL SPERANŢEI din acest an, Fundația “LAURENȚIU CIUCUR” a reuşit, din fondurile proprii și prin generozitatea sponsorilor, să ofere totuşi cu ocazia sfintelor sărbători de Paşte, ajutoare tuturor membrilor Fundației “LAURENȚIU CIUCUR”.

Reamintim că Fundația “LAURENȚIU CIUCUR” are ca principal obiectiv de activitate, sprijinirea copiilor şi tinerilor care suferă de distrofie musculară progresivă, precum şi a familiilor acestora.

Fundaţia are în grijă în prezent 42 de copii şi tineri cu nevoi speciale de care se ocupă un număr relativ mic de persoane.

Și în acest an, fundația acordă cu ocazia sărbătorilor de Paşte, un sprijin financiar de 600 lei pentru fiecare membru  al fundaţiei şi produse naturiste de întreţinere (unguente) Dr. Boici oferitre de către SC Exhelios SRL.

Ajutoarele vor ajunge în aceasta săptămână la toţi membrii fundaţiei, pentru a bucura de sărbătorile pascale familiile acestora.

Pe această cale, dorim să mulţumim pentru sprijinul acordat celor care au fost alături de noi pe parcursul acestui an dificil, reamintind în primul rând organizatorii manifestării TELEMARATONUL SPERANŢEI: Televiziunea Europa Nova, Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiș, Inspectoratul Școlar al Judetului Timis, Cons Electrificarea Instal Timişoara, Societatea Tiki Trade, SC Boncilius SRL , SC Exhelios SRL şi Rotary Cetate Timişoara. În numele copiilor şi tinerilor din fundaţie, urăm tuturor sărbători fericite, pe care să le petreacă cu bucurie şi linişte sufletească.

 

Comentarii

comentarii