Acasă Economic SRB Software & Consulting – Partener QlikView

SRB Software & Consulting – Partener QlikView

415
DISTRIBUIȚI

Începând cu luna ianuarie compania SRB Software & Consulting din Timişoara, membră a SRB Group din Viena, Austria, a încheiat un parteneriat cu firma QlikTech, compania cu cea mai rapidă ascensiune în domeniul de Business Intelligence. QlikView este o soluţie de Business Intelligence de analiză şi optimizare a datelor operaţionale în timp real. Astfel QlikView oferă nu doar analize pentru datele operaţionale, ci şi răspunsuri relevante în orice domeniu de business.
„Aplicaţia de analiză şi optimizare a afacerii se adresează tuturor companiilor, nu doar companiilor de mari dimensiuni şi, totodată, oferă optimizarea timpului în luarea unor decizii, ceea ce constituie un factor esenţial în funcţionarea şi dezvoltarea oricărei companii,” susţine directorul general al companiei, Florentin Csergezan.
Fondată în 2008, firma SRB  Software & Consulting constituie una dintre cele mai importante companii de consultanţă SAP din România. Spectrul de consultanţă se extinde de la clasicul mySAP ERP şi până la produsele din cadrul mySAP Business Suite, anume Business Intelligence, Customer Relationship Management, Product Lifecycle Management, Supply Chain Management, Supplier Relationship Management, inclusiv tehnologia de bază SAP Netweaver. Modelul SRB Proiect – Măsuri acompaniază pe lângă implementarea noilor procese şi a noii tehnologii a informaţiei şi fiecare fază adiacentă schimbărilor care survin în întreprinderi în urma acestor implementări.

Comentarii

comentarii