Acasă Actualitate Stadionul Lego din Calea Buziașului va fi discutat în Comisia de Urbanism....

Stadionul Lego din Calea Buziașului va fi discutat în Comisia de Urbanism. Proiectul a fost special creat pentru Timișoara – video

DISTRIBUIȚI

Proiectul viitorului stadion Lego, ce va fi ridicat de Primăria Timișoara în Calea Buziașului ajunge în dezbaterea Comisiei de Urbanism a municipalității, a anunțat viceprimarul Cosmin Tabără. Tematica abordată va fi una unică, special creată pentru oraș, mai spune acesta.

”Suntem în grafic cu desfășurarea etapei de proiectare a stadionului “Lego”. Ieri au fost depuse documentațiile în vederea dezbaterii proiectului în Comisia de Urbanism, urmând ca apoi să începem etapa de obținere a avizelor și de întocmire a proiectului în detalii”, a anunțat Tabără.

Tema de proiectare aleasă este una deosebită, spune acesta, una unică special pentru oraș.

”Așa cum am promis, stadionul va avea peste 10.000 de locuri, având și o tematică specifică DOAR Timişoarei, o surpriză pe care o vom dezvălui în viitorul apropiat.

Țin să le mulțumesc suporterilor care și-au adus contribuția la realizarea proiectului cu idei și sugestii apărute în mai multe întâlniri pe care le-am avut cu ei și cu proiectanții, astfel ca micile detalii foarte importante pentru suporteri să fie realizate încă din faza de proiectare. Le mulțumesc proiectanților și antreprenorului care au avut toată deschiderea pentru aceste sugestii. Mulțumesc vechii administrații de la care am preluat ideea și SF-ul acestui stadion pe care, astăzi, reușim să-l prezentăm Timișoarei într-o nouă etapă”, conform viceprimarului.

Cu sprijin, proiectul poate fi pornit încă din acest an.

”Dacă toți factorii de decizie ai instituțiilor avizatoare vor înțelege importanța acestui proiect pentru timișoreni, tineri și mai ales iubitori de sport, la sfârșitul acestui an, sau cel târziu la începutul celui viitor, vom începe construcția propriu-zisă. De asemenea, mulțumesc echipei de la Baze Sportive, celor de la Urbanism implicați, Biroului de Achiziții!”, încheie Tabără.

 

Comentarii

comentarii