Acasă Actualitate Staţionarea maşinilor în zona centrală a Timişoarei – maxim două ore

Staţionarea maşinilor în zona centrală a Timişoarei – maxim două ore

DISTRIBUIȚI

Reprezentanţii municipalităţii vor să elimine nebunia creată zilnic pe străzile din zona centrală a oraşului de către şoferii aflaţi la vânătoare de locuri de parcare. Primăria, împreună cu SC ADP SA, intenţionează să limiteze, la maxim două ore, staţionarea vehiculelor în zona centrală, pe unele străzi din preajma instituţiilor de interes public. “În perimetrul sistemului de parcare, în imediata apropiere a unor instituţii de interes public, operatorul cu avizul Comisiei de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara, poate stabili ca pe anumite străzi perioada de staţionare sa nu poată depăşi 2 ore.
De asemenea – în acelaşi perimetru – se poate stabili ca primele 15 minute ale staţionarii sa fie gratuite, cu condiţia afişării la loc vizibil in interiorul autovehiculului a unui imprimat având forma unui ceas, validat corespunzător, ce se va achiziţiona de la punctele de desfacere a tichetelor”, se arată în referatul Proiectului de hotărâre privind modificarea şi completarea prevederilor Regulamentului de funcţionare a sistemului de parcare a autovehiculelor în Municipiului Timişoara.
Acesta va intra în dezbatere publică joi, 14 mai, la sediul Primăriei Timişoara. Proiectul mai propune şi alte modificări ale sistemului de parcare din oraş, persoanele interesate având posibilitatea de a se adresa şi în scris cu propuneri privitoare la aceste proiecte, până în data de 18 mai 2009, Biroului Relaţii Publice al Primăriei – cam. 120, în format electronic – la adresa valeriu.iocsa@primariatm.ro, sau prin fax, la nr. 0256/204.886.

Comentarii

comentarii