Acasă Eveniment Stana Stepănescu, implicată într-un accident pe „drumul morții” din Banat

Stana Stepănescu, implicată într-un accident pe „drumul morții” din Banat

DISTRIBUIȚI

Cântăreața de muzică populară Stana Stepănescu a fost implicată într-un accident rutier. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de vineri, 30 iunie. Bojidar Ciobotin, soțul artistei, era cel care se afla la volanul mașinii.

Chiar dacă nu rulau cu viteză pe tronsonul de drum dintre Caransebeș și Lugoj, pe DN 6, în apropiere de comuna Jena, la un moment dat, în fața autovehiculului condus de acordeonistul Ciobotin a sărit, de pe marginea drumului, un câine. Șoferul a frânat și a căutat să păstreze trasa pe banda lui de circulație dar din spate un autocamion înmatriculat în Bulgaria, care circula cu viteză și nu a păstrat distanța regulamentară în mers, nu a mai putut evita impactul cu mașina din față.

Mașina în care se aflau cei doi artiști a fost proiectată pe banda opusă de circulație și numai norocul a făcut ca din sens invers să nu circule alte mașini în acel moment!

Artista a mărturisit că atât ea, cât și soțul ei încă se află în stare de șoc după acest accident. 

După ce au depus o coroană de flori la căpătâiul artistului, la capela de la Dumbrăvița din apropiere de Timișoara, cunoscuta solistă Stana Stepanescu și soțul ei Boji Ciobotin doreau să ajungă vineri la funeraliile lui Petrică Vița. 

Stana Stepănescu a mai adăugat că nu a vrut să meargă la spital pentru că ar fi pierdut destul de mult timp. Armin Nicoară a fost una dintre primele persoane care a aflat de acest incident.

„Suntem încă în stare de șoc. Mergeam și ne-a ieșit un câine în față. Soțul meu conducea și încerca să pună frântă. A venit un TIR din spate cu viteză și ne-a aruncat… Noroc că nu ne-a aruncat pe partea cealaltă, că trecea în același timp o mașină. Ne puteau lovi și din față și din spate și nu mai puteam să discutăm astăzi. Eu nu mă simt foarte bine. M-am lovit la spate. Mă doare foarte tare burta. Nu știu dacă e de la șoc”, a spus colega de scenă a lui Armin Nicoară.

Artista a mai adăugat că accidentul a avut loc chiar în timp ce vorbea cu Armin Nicoară la telefon. Discuția lor s-a oprit brusc, după ce autoturismul în care aceasta se afla a fost lovit de TIR. Saxofonistul a încercat să o sune pe Stana în repetate rânduri, dar aceasta nu i-a răspuns. În cele din urmă, cântăreața a luat legătura cu Armin Nicoară și i-o povestit tot ceea ce s-a întâmplat.

„Armin e șocat. Ne tot scrie mesaje întruna. Și azi noapte vorbeam cu el, ne scriam. Vorbeam pe video înainte să ne întoarcem de la cântat. În momentul în care s-a întâmplat, eu vorbeam cu el. Am închis telefonul și s-a speriat, îți dai seama! După aceea, n-am mai putut să îi mai răspund. Abia acum câteva ore i-am răspuns. O să mergem la medic, dar după ce trece înmormântarea lui Petrică Vița.”, a spus Stana Stepanescu pentru Fanatik.

Sursa: EVZ

Comentarii

comentarii