Acasă Sport Start în returul Ligii I

Start în returul Ligii I

345
DISTRIBUIȚI

Marian Iancu, finanţatorul celor de la Poli Timişoaa, a lăsat de înţeles că ar dori amânarea returului, în condiţiile în care majoritatea terenurilor echipelor ce evoluează în Liga I este aproape impracticabilă. FRF şi LPF nu au luat în seamă avertismentul lui Iancu şi al altor conducători şi au decis că returul va începe la data programată, adică pe 20 februaie. Poli Timişoara evoluează, sâmbătă, cu începere de la ora 15.15, în faţa celor de la Gloria Bistriţa, pe terenul echipei din Ardeal. Ioan Ovidiu Sabău a declarat în această săptămână că singurul element care ar putea influenţa negativ evoluţia echipei pe terenul de joc este legat de lipsa de omogenitate, din pricina jucătorilor nou veniţi care ar putea intra în prima garnitură.
Din primul „11” care va fi trimis pe teren de Ovidiu Ioan Sabău va lipsi Cosmin Contra, care este accidentat de mai bine de două săptămâni. Dintre fotbaliştii nou veniţi în pauza competiţională de iarnă, în prima echipă va intra doar unul, Sepsi, care va evolua pe postul de fundaş lateral stânga. Prima garnitură ce va fi trimisă de Sabău la Bistriţa ar putea arăta în felul următor: Pantilimon – Bonfim, Luchin, Scutaru, Sepsi – Goga, Alexa, Bourceanu, Mejia – Magera, Parks.
Atfel, Poli Timişoara s-a despărţit definitiv de argentinianul Vasquez, care nu a reuşit să se acomodeze la echipa pregătită de Sabău. Un alt impediment în faţa unei posibile relaţii între clubul timişorean şi sudamerican a fost şi suma de 500 de mii de euro pe care Poli ar fi trebuit să o achite pentru atacant, în condiţiile în care s-ar fi înţeles.

Comentarii

comentarii