Acasă Actualitate Staţia de taxi de la Hotelul Continental va dispărea

Staţia de taxi de la Hotelul Continental va dispărea

854
DISTRIBUIȚI

Modernizările unor artere rutiere care au loc în această vară în zona ultracentrală a Timişoarei, în forţă, vor face să dispară staţia de taximetre de la Hotelul Continental.

“Se lărgeşte strada Martin Luther la trei benzi, cea care duce de la Punctele Cardinale în faţă la Hotel Continental situat pe strada Proclamaţia de la Timişoara. Şi în această zonă vom avea modificări de marcaj şi chiar de gestiune mai largă a spaţiilor. Nu va mai fi acea staţie de taxi din faţa hotelului, se va face o anumită relocare şi acolo se va amenaja staţia de autobuz. Nu ştiu exact unde va fi relocată staţia de taxi, dar va fi în continuare în zona ultracentrală şi aceasta”, a anunţat primarul Nicolae Robu în conferinţa de presă de vineri.

El a adăugat că primăria sprijină serviciile de taximetrie în paralel cu transportul public.

“Eu apelez foarte mult la consultare a taximetriştilor pentru că ei cunosc oraşul. Întotdeauna ei vin cu sugestii pe care le luăm în considerare şi facem ceea ce propun ei, în limita în care este posibil. (…). Până vom avea centură, tot prin oraş vor circula tirurile. Nu avem cum să interzicem transportul lor, pentru că am face praf economia”, a mai spus edilul.

În concluzie, cel mai probabil începând din luna septembrie, respectiva staţie de taxi de la Hotelul Continental va fi mutată, întrucât până atunci ar trebui să se termine şi aceste lucrări edilitare.

Comentarii

comentarii