Acasă Actualitate Ștefan Cojocnean, Cetățean de Onoare al Timișoarei, vrea să atragă investiții de...

Ștefan Cojocnean, Cetățean de Onoare al Timișoarei, vrea să atragă investiții de 10 miliarde de euro din Dubai!”

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a comemorat, miercuri, Revoluția din Decembrie 1989 în cadrul unei ședințe de plen comemorative.

Revoluționarul Ștefan Iulian Cojocnean, practicant de sporturi extreme, Cetățean de Onoare al Timișoarei, a vorbit despre idealurile lui de adolescent din balconul Operei din decembrie 1989 și discrepanța socială dintre el și cei din clasa politică și dintre el și nea Popa.

“Idealul meu este de a atrage, și am această posibilitate, investiții de la 100 milioane de euro până spre 10 mld de euro din Dubai pentru ca această discrepanță socială existențială să nu mai existe.

Este idealul meu!!! Am specificat că România de la un PIB din 1989 de 40 de mld de dolari la cca. 250 mld de euro în 2023 reprezintă o evoluție…dar cu discrepanțe prea mari. Cu ce ne pot ajuta cei din Dubai? Investiții. Know-how de un nivel superior până și celui european, managementul proiectului, forță de muncă asigurată de ei, management post-proiect. Asta înseamnă și proiecte terminate la timp. Am facut progrese, dar se putea și mai mult, a spus și prefectul de Timis, Mihai Ritivoiu”, a fost mesajul lui Cojocnean.

 

 

Comentarii

comentarii