Acasă Cultura Ștefan Popa Popa’s a realizat peste 200 de caricaturi cu atleți celebri...

Ștefan Popa Popa’s a realizat peste 200 de caricaturi cu atleți celebri la ISTAF INDOOR 2015

DISTRIBUIȚI

Ștefan Popa Popa’s a realizat peste 200 de caricaturi de atleți celebri la ISTAF INDOOR 2015, eveniment sportiv care a avut loc sâmbătă, la Berlin.

Celebrul caricaturist a acceptat invitația sponsorilor oficiali ai evenimentului, www.vip-pictures.com, de a-i desena pe atleți, celebritățile și invitații de onoare prezenți în zona SUPER-VIP din cadrul evenimentului. Astfel, artistul a reușit să imortalizeze pe hârtie peste 220 de personalități și invitați din lumea sportului și nu numai.
Portretele marilor campioni au fost înmânate oficial acestora de către artistul român, atleții prezenți bucurându-se de ISTAF nu doar ca miting atletic de elită, dar și ca o ocazie inedită de a primi o lucrare originală a recordmanului mondial Ștefan Popa Popa’s.
Printre cei care l-au cunoscut pe artist se numără Kim Collins (câștigătorul probei de 60 m viteză — 6,50 secunde), Cindy Rodeler (câștigătoarea la 60 m garduri femei — 8,06 secunde), Shanice Craft (câștigătoare la aruncarea discului — 62,07 m, stabilind cu acest rezultat un nou record mondial), Dafne Schippers (câștigătoarea probei de 60 m viteză femei — 7,09 secunde), Renaud Lavillenie (câștigătorul la săritura cu prăjina, 6,02 m), campion olimpic la aruncarea discului Robert Harting.
O surpriză plăcută a avut și românca Alina Rotaru (locul 2 la săritura în lungime cu 6,68 m, care și-a asigurat cu acest rezultat calificarea la Campionatul European de la Praga). Ea l-a întâlnit pe maestrul caricaturist și și-a petrecut întreaga seară în compania echipei VIP Pictures World din România, se precizează în comunicat.
Ștefan Popa Popa’s a fost deosebit de încântat de faptul că a reușit cu această ocazie să își întâlnească idolul din tinerețe, pe multiplul campion mondial la săritura cu prăjina, Sergei Bubka, căruia i-a oferit o caricatură.

Comentarii

comentarii