Acasă Eveniment Stelian Ogică a trecut cu maşina pe roşu şi a fugit de...

Stelian Ogică a trecut cu maşina pe roşu şi a fugit de poliţiştii din Timişoara

603
DISTRIBUIȚI

Stelian OgicăFlorin Bolbos: “Ogică a crezut că ne poate intimida”

Stelian Ogică, cel mai celebru jucător la Loto din România a încasat nu mai puţin de 3 amenzi, vineri dimineaţa, la Timişoara. Ogică a fost amendat cu 840 de lei şi i s-a supendat dreptul de a mai conduce pentru 30 de zile după ce a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a fugit de poliţişti. Înainte de a se face nevăzut, Ogică i-a înjurat pe oamenii legii şi a încercat să-i intimideze. „Ogică a crezut că ne poate intimida. Poliţiştii de pe teren mi-au spus despre ce este vorba şi că Ogică le-ar fi adus injurii şi s-ar fi dat mare. Le-am spus ca indiferent de nume să-şi facă datoria exemplar. Stelian Ogică a luat trei amenzi, pentru staţionare interzisă, pentru că a trecut pe roşu şi pentru că a refuzat să prezinte actele la control”, spune Florin Bolbos, şeful Poliţiei Rutiere Timiş.

Ogică nu poate fi acuzat că a fugit de poliţişti…

Pe lângă cele trei amenzi în valoare de 840 de lei, Ogică mai trebuie să scoată din buzunar 1.000 de lei pentru a-şi recupera maşina, parcată ilegal şi ridicată de ADP. Ogică a fost oprit de poliţişti, vineri dimineaţa, la ieşirea din Timişoara, după ce a trecut pe culoarea roşie a semaforului. Evenimentul a avut loc la intersecţia dintre Calea Aradului şi strada Liniştei. Când poliţiştii i-au cerut actele, Ogică i-a înjurat şi-a abandonat maşina şi a luat-o la fugă. S-a dus ulterior la Poliţia Rutieră pentru a clarifica lucrurile. El susţine că nu a fugit de poliţişti şi nici nu i-a înjurat. Cunoscutul jucător la Loto 6 din 49 a venit la Timişoara pentru a-i face curte cântăreţei Mihaela Belciu. „Nu putem considera că Ogică a fugit de poliţişti. Nu a fost vorba de niciun accident. Putem vorbi doar de refuz de legitimare. Şoferul poate să plătească în 48 de ore jumătate din suma cu care a fost amendat”, mai spune Florin Bolbos, şeful Poliţiei Rutiere Timiş.

Cel mai norocos român

Şoferul care i-a sfidat vineri pe poliţiştii timişoreni a reinventat jocul de Loto. Provocând un scandal imens în 2001 şi fentând de mai multe ori norocul şi orice statistici ale şanselor… Ogică a devenit extrem de cunoscut în România după ce în 2001 a susţinut că a câştigat marele premiu în valoare de peste 1 milion de euro la 6 din 49. Ulterior acesta avea să fie condamnat la 2 ani de închisoare, după ce a băgat întreaga poliţie în alertă, spunând că i s-a furat biletul norocos. În 2004, 2005 şi 2007, Ogică avea să schimbe imaginea jocului în care norocul e un factor decisiv. De trei ori Ogică a prins 5 numere la Loto şi tot de trei ori a încasat sume între 17.000 şi 20.000 de euro. Doar în ultimii ani Ogică a reuşit să intuiască de mai multe ori 4 numere dintre cele 6 extrase şi să câştige premiul destinat categoriei a III-a.
 

 

 

Comentarii

comentarii