Acasă Sănătate Stop cancerului de sân, în Banat! MovingOn

Stop cancerului de sân, în Banat! MovingOn

994
DISTRIBUIȚI

Asociația Mame Creative Copii Sănătoși Timiș a lansat campania MovingOn, pentru a fi alături de femeile din Banat și din întreaga țară, vulnerabile în fața cancerului de sân, prin programe de prevenție, depistare precoce și suport.

“Luptă alături de noi!”, este mesajul asociației către femei.

MovingOn este o campanie inspirată din zecile de povești adunate de la femeile diagnosticate cu cancer de sân din România.
“Alături de aparținători, supraviețuitoare, specialiști și alți voluntari MovingOn, îmbrățișăm aceste povești și venim în sprijinul româncelor prin programe de educație medicală și servicii de suport.
Prin relația cu partenerii corporate, antreprenorii de succes și ong-urile de profil, dorim să creștem calitatea vieții femeilor vulnerabile din România și să creăm o societate informată și unită în față cancerului de sân. Fiind o campanie prin care ne-am propus să aducem o schimbare conștientă în cadrul comunității noastre, perioada de desfășurare este nedeterminată”, susține Mihaela Ciotea.

Mame Creative  Copii Sănătoși este un proiect dedicat cu prioritate copiilor și mamelor din Banat și din întreaga Românie, care se confruntă cu probleme grave de sănătate. Deși este o asociație tânăra, MCCS s-a implicat în anul 2015 în proiecte umanitare, prin acțiunile sale contribuind la achiziționarea unui aparat medical destinat copiilor nou-născuți de la Maternitatea “Bega”din Timișoara și a organizat grupuri de suport pentru  mamele care se confruntă cu depresie post partum.

 

Comentarii

comentarii