Acasă Actualitate Stop depresiei și anxietății! Ziua porților deschise la Recentre Timișoara

Stop depresiei și anxietății! Ziua porților deschise la Recentre Timișoara

DISTRIBUIȚI

Depresia și anxietatea sunt afecțiuni care schimbă calitatea vieții, cu efecte asupra somnului, poftei de mâncare, concentrării, stării de spirit, nivelului de energie, sănătății fizice și vieții sociale a oamenilor.

Peste 264 de milioane de oameni suferă de depresie în întreaga lume (Organizația Mondială a Sănătății, 2020), în timp ce 62% dintre respondenții unui studiu realizat în 2020 de SingleCare au raportat că se confruntă cu un anumit grad de anxietate.

Cu o problemă a prezentului în minte, ReCentre Timișoara propune o abordare holistică, orientată către pacient, care combină metode precum: dans conștient, yoga, terapie prin sunet, aromaterapie, acupunctură și alte practici deja recunoscute pentru efectele benefice asupra minții și corpului, în funcție de nevoile personale și de activitățile care aduc confort și liniște.

Psihoterapeuți, psihiatri, kinetoterapeuți, consilieri filosofici, art terapeuți, maseuri, specialiști în terapii corporale statice și prin mișcare și nutriționiști își unesc cunoștințele în cadrul unui proiect nou în Timișoara, care are ca scop ameliorarea depresiei și anxietății.

Pentru a cunoaște spațiul și a vă familiariza cu serviciile oferite de echipa ReCentre Timișoara, timișorenii sunt invitați să viziteze clinica în 7 și 8 octombrie, între 10:00 și 20:00. Detalii pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/sailing.anxiety.depression.

Comentarii

comentarii