Acasă Actualitate Stop drog! Fii liber!

Stop drog! Fii liber!

DISTRIBUIȚI

În parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Consiliul Județean Timiș, conferința Lions  New Voices  „Stop drog! Fii liber!¨ va fi organizată de Clubul Lions Diamond Timișoara, în data de 25.01.2023, de la ora 11, în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș.

În cadrul conferinței, vor fi prezentate aspecte privind consecințele consumului de droguri, inclusiv din perspectiva unui tânăr care își va expune propria experiență legată de adoptarea comportamentului adictiv. De asemenea, vor fi scoase în evidență măsuri eficiente de prevenire a consumului de droguri, dar și soluții care vin în sprijinul asistenței oferite consumatorilor. Astfel, va fi lansat proiectul „Nu ești singur și nici singurul”.

Partenerii acestui eveniment mai sunt Inspectoratul Școlar Județean Timiș, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timiș, Penitenciarul Timișoara și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timișoara.Prin acest demers, se urmărește dezvoltarea și consolidarea capacității de răspuns a societății civile și a instituțiilor abilitate în reducerea cererii și ofertei de droguri – anunță Lions Club Diamond Timișoara.

 

 

 

 

Comentarii

comentarii