Acasă Actualitate Stop! Eliminăm violența și agresivitatea, în Timiș! Expoziție inedită la IPJ

Stop! Eliminăm violența și agresivitatea, în Timiș! Expoziție inedită la IPJ

DISTRIBUIȚI

Peste 200 de victime și 50 de agresori beneficiază de servicii specializate în cadrul proiectului SEVA Stop! Eliminăm violența și agresivitatea implementat de Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara.

Complexul de servicii pentru victimele violenței domestice și agresori își desfășoară activitatea pe strada Simion Bărnuțiu nr 11 și oferă servicii de consiliere socială, psihologică, juridică și piața muncii. Ciclul violenței domestice poate fi întrerupt!

De joi 2 septembrie, timp de o săptămână, expoziția itinerantă cu lucrările premiante ale elevilor din Timișoara, în cadrul proiectului ”SEVA – Stop! Eliminăm violența și agresivitatea”, poate fi admirată pe holul de la intrare al Inspectoratului de Politie Județean Timiș.

În perioada 30.08.2021 – 30.09.2021, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara organizează în cadrul Proiectului ”SEVA – Stop! Eliminăm violența și agresivitatea” expoziția itineranta de picturi „Spune STOP violenței domestice!”. Cele 11 lucrări format A3 au fost realizate de elevi timișoreni, în cadrul unui concurs cu premii organizat de Direcția de Asistenta Sociala a Municipiului Timișoara în luna decembrie, în cadrul aceluiași proiect.

Timp de o săptămână, vor fi expuse cele 11 lucrări premiante, în holurile mai multor instituții din Timișoara.

În cadrul proiectului ”SEVA – Stop! Eliminăm violența și agresivitatea” a fost lansat în luna decembrie un concurs pentru a stimula implicarea elevilor și a le trezi interesul cu privire la detectarea și prevenirea situațiilor de violență domestică. Elevii au fost invitați să conceapă un afiș tematic și a un eseu cu tema violenței domestice și timp de o lună ne-au putut trimite lucrările lor. Un viu interes a suscitat concursul referitor la afișul pe tema violenței domestice fiindu-ne transmise peste 100 de lucrări.

”Ne-am bucurat să primim și eseuri consistente în care elevii și-au exprimat părerea cu privire la violența domestică, unii având curajul de a relata și experiențe personale dureroase. Mulțumim elevilor și profesorilor coordonatori pentru lucrările transmise!”, transmite DASTM.

Apelează la serviciile Centrului de informare și consiliere pentru victimele violentei domestice din cadrul Direcției de Asistenta Sociala a Municipiului Timișoara, telefon 0739.002.221.

Comentarii

comentarii