Acasă Actualitate STPT: transportul public pe canalul Bega își reia activitatea, de la de...

STPT: transportul public pe canalul Bega își reia activitatea, de la de 1 martie 2022

DISTRIBUIȚI

Societatea de Transport Public Timișoara atentionează că transportul public pe canalul Bega își reia activitatea, începând cu data de 1 martie 2022.

Cosmin Bradu a explicat că acele 7 vaporașe au andocat pe platforma special amenajată în depoul Dâmbovița în luna decembrie a anului trecut, intrând în revizie tehnică.

Vaporașele destinate transportului public vor fi scoase la apă în data de 26 februarie, urmând să fie supuse testelor de rutină până în 1 martie, dată la care va fi reluat transportul public pe Bega, pe tronsonul navigabil stația Ardealul – stația Mihai Viteazul. 

Mai multe detalii despre traseu, stații și graficul de circulație sunt afișate în stațiile de pe Canalul Bega și pe site-ul oficial al STPT (www.stpt.ro – secțiunea Orare).

De la 1 martie va fi mărit și numărul bicicletelor din sistemul VeloTM, în cele 34 de stații special amenajate în Timișoara. Mai exact, peste 300 de biciclete vor fi puse la dispiziția celor care doresc să le folosească ca alternativă de transport în Timișoara, după ce acestea au fost supuse reviziei tehnice, în cadrul atelierului din depoul Dâmbovița.

Comentarii

comentarii