Acasă Administraţie Strada Ciprian Porumbescu, închisă pentru a treia oară în mai puțin de...

Strada Ciprian Porumbescu, închisă pentru a treia oară în mai puțin de o lună și jumătate

1669
DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Timișoara anunță închiderea circulației pe strada Ciprian Porumbescu, pe tronsonul cuprins între Calea Șagului și strada Constantin Brâncoveanu, începând de miercuri, 8 iulie, ora 07.00, până joi, 9 iulie, ora 07.00.

Este pentru a treia oară când această porțiune a străzii se închide. Prima dată, strada a fost închisă pentru câteva ore, pe 29 mai, pentru că au fost efectuate lucrări de toaletare a copacilor și de frizare a drumului. A doua dată, pe 5 iunie, de dimineață până seara, au fost efectuate lucrări de asfaltare. Acum, strada este închisă „în vederea definitivării lucrărilor de așternere a covorului asfaltic”, transmit reprezentanții Primăriei.

Dacă prima dată când a fost închisă circulația, cetățenii au reclamat tăieri abuzive de copaci, a doua oară, tot locuitorii din zonă au criticat lucrările pentru cantitățile de praf împrăștiate. Despre copaci, Nicolae Robu a spus, la momentul respectiv, într-o conferință de presă, că tăierea este normală, din moment ce copacii erau crescuți în afara aliniamentului.

Comentarii

comentarii