Acasă Cultura Strălucește în noapte, la Timișoara! The Night-Art Festival caută voluntari!

Strălucește în noapte, la Timișoara! The Night-Art Festival caută voluntari!

DISTRIBUIȚI

Lights On România, festivalul care aduce instalații artistice inedite mai aproape de publicul curios, e în căutare de voluntari alături de care să lumineze Timișoara și să creeze magie.

Echipa pregătește cel mai mare eveniment al său de până acum: The Night-Art Festival, desfășurat în orașul de pe Bega între 29 septembrie și 12 octombrie.

Prin intermediul instalațiilor de lumină și a evenimentelor speciale, festivalul își propune să transforme Timișoara într-un punct de referință pe harta evenimentelor culturale europene în această toamnă. Echipa de proiect caută acum voluntari alături de care să dea viață unei viziuni aparte și să creeze un impact memorabil în comunitate într-un moment atât de special.

“Căutăm persoane pasionate, dornice să contribuie la succesul unui eveniment care îmbină arta, cultura și magia nopții. Festivalul se bazează și pe implicarea și efortul comun al unei echipe de voluntari dedicați care să asigure o experiență memorabilă pentru toți participanții”, transmit organizatorii.

 

Profilul candidatului ideal:

Voluntarul ideal este o persoană atentă la detalii, responsabilă, comunicativă, flexibilă și creativă. De la verificarea biletelor, interacțiunea cu publicul, crearea de conținut pentru social media, până la asigurarea suportului tehnic și logistic, fiecare voluntar va avea un rol esențial în desfășurarea evenimentului.

 

Detalii de înscriere:

Toți cei interesați pot completa formularul de înscriere accesibil la: https://tally.so/r/wQeAql

Special Call pentru cei din afara Timișoarei:

Într-o inițiativă unică, The Night-Art Festival își extinde brațele pentru a atrage și voluntari din afara Timișoarei. Pentru aceia dintre voi care visau la o asemenea oportunitate, dar erați limitați de resurse, pregătim o surpriză specială. Se asigură transport, cazare și masă pentru o persoană specială care ne va impresiona cu povestea sa.

Îndemnăm toate persoanele pasionate de cultură, artă și evenimente să se alăture echipei noastre, oferindu-le oportunitatea de a contribui la un eveniment cultural major, de a acumula experiență practică în organizarea evenimentelor și de a lega conexiuni valoroase în industria culturală.

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

The Night-Art Festival este prezentat de George by BCR.

Sponsorii Lights On – The Night-Art Festival sunt: Fan Courier, Iulius Town, ATP Motors

Partenerii proiectului sunt: Leeds City Council, Asociația In-Edu Timișoara, Centrul Cultural German Timișoara, Centrul Cultural Clujean, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea de Artă și Design Cluj-Napoca.

 

Comentarii

comentarii