Acasă Actualitate Strângere de fonduri pentru ridicarea „AFiOM”, ”cel mai ambițios proiect social destinat...

Strângere de fonduri pentru ridicarea „AFiOM”, ”cel mai ambițios proiect social destinat tinerilor timișoreni”

DISTRIBUIȚI

Duminică, 13 noiembrie, la Casa del Retro din Timișoara va fi organizată o strângere de fonduri pentru construcția „celui mai ambițios proiect social destinat tinerilor timișoreni”, AfiOM. Vor fi scoase la licitație 15 tablouri ale unor artiști renumiți, iar banii strânși vor fi folosiți în ridicarea centrului care va avea cămin pentru mame tinere, centru pentru tineri, grădiniță, paraclis ortodox și sală de sport.  

„În ce constă? În licitarea a 15 tablouri care vor bucura simțul vizual si artistic. Acestea sunt realizate de artiști consacrați cu nume recunoscute în țară și străinătate cum ar fi Delia și Vlad Corban, Sorin Drăgoi, Suzana Fântânariu, Romeo Ioan, Livia Mateiaș, Marinela Măntescu Isac, Ecaterina Neagu, Lia Popescu și Silvia Râncu Trion, dar si de artiștii amatori Horațiu Dejan și Monica Cosma. Va întregi atmosfera cu diversitatea repertoriului și o amprenta personală asupra pieselor abordate, cea mai iubită trupă de pop opera din România Ad Libitum Voices”, transmit organizatorii evenimentului care va avea loc duminică, 13 noiembrie 2022, ora 18.00, la Casa del Retro din Timișoara.

Rezervările se fac la numărul de telefon: 0773.933.192. Cei care nu pot participa la eveniment pot șă liciteze online urmărind evenimentul transmis live prin internet. Însrierile se fac urmând link-ul https://forms.gle/pUu3jf1ZyYHJVmkt8. Întregul eveniment va fi transmis în direct de QubTV (https://www.qubtv.ro/livetv/) și pe Facebook (https://www.facebook.com/afiomtm/).

Construcție AFiOM va începe în primăvara anului 2023, iar clădirea va conține:

  • „Ultimul etaj – Cămin pentru mămici tinere. Pentru acele fete adolescente care rămân însărcinate și nu au suportul familiei. Scopul este de a evita avortul și a învăța mămicile să crească copilul oferindu-le sprijin specializat și susținere. În plus, prin implicarea companiilor dornice să ajute, le vom oferi un viitor acelor mame prin găsirea unui loc de muncă și reintegrarea în societate.
  • Un etaj mai jos – Centru pentru tineri. 460 mp openspace pentru proiecte și activități prin care să își dezvolte abilitățile și să-și îndeplinească visele. Ei vor avea acces și la sala de sport.
  • La parter – Grădiniță deschisă tuturor, dar și cu locuri sociale.
  • Paraclisul ortodox «Sfinții Români» și
  • Sală de sport la standarde competiționale”.

Cei care doresc să contribuie o pot face la:

– donații online pe https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/AfiOM;

– donații în contul RO77 INGB 0000 9999 1000 9537 – Fundația Filantropia.

”A fi OM e super tare. Mă refer la acei oameni din viața fiecăruia, care atunci când eram jos – ne-au ridicat, la probleme – ne-au ajutat și în momentele grele – sfaturi bune ne-au dat. Pentru ceea ce suntem azi, și ei au un merit. Am credința că prin AfiOM putem deveni ”acest OM” din viața tinerilor noștri. Vom demara construcția AfiOM și pentru turnarea fundațiilor avem nevoie de 300.000 de euro. Ne bazăm pe sprijinul tău, alege a fi OM. Mulțumim”, a declarat Romeo Miskolczi, manager de proiect.

Comentarii

comentarii