Acasă Sănătate Strategia Națională de Sănătate 2022 – 2023, în dezbatere la Spitalul Județean...

Strategia Națională de Sănătate 2022 – 2023, în dezbatere la Spitalul Județean Timișoara

DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Spitalului Județean Timișoara, în frunte cu managerul dr. Sorin Barac, participă la ședințele tehnice de lucru derulate în orașul de pe Bega, în 14 -15 martie, alături de invitații Ministerului Sănătății.

Dr. Sorin Barac și-a exprimat intenția de a insera între liniile directoare de reformă puse în dezbatere acele capitole importante și urgente aflate pe agenda spitalului din Timișoara și care odată acceptate ar permite acțiuni concrete și importante pe toate palierele de funcționare, mai cu seamă pe cele care vor optimiza relația pacientului cu actul medical și doctor.

Realizarea punctuală a strategiei va duce la validarea de către Comisia Europeană a fondurilor europene nerambursabile în cadrul Programului Operațional Sănătate.

MS a pus la punct primul draft în dezbatere al Strategiei Naționale de Sănătate 2022 – 2023. Documentul este supus analizelor în cadrul unor întâlniri de lucru care au loc pe regiuni. Timp de două zile, luni și marți – 14 -15 acestea au loc și la Timișoara.

 

Comentarii

comentarii