Acasă Administraţie Străzi fără apă pe bv. Sudului în Timișoara, din cauza unor lucrări....

Străzi fără apă pe bv. Sudului în Timișoara, din cauza unor lucrări. În Buziaș, str. Primăverii

819
DISTRIBUIȚI

Joi, 17 decembrie 2020, între orele 9-15, se va executa o cuplare de conductă pe str. Mareșal C-tin Prezan colt cu Victor Gaga. Lucrarea face parte din proiectul de modernizare a străzilor Mareșal Constantin Prezan – bv. Sudului.

Din cauza lucrărilor vor rămâne fără apă potabilă consumatorii de pe străzile Victor Gaga, Intrarea Vega, Uranus (între Oglinzilor și Mareșal C-tin Prezan), Sudului (între Oglinzilor și Mareșal C-tin Prezan), Eduard Benes, Eduard Pamfil, Aida, Traviata și Oglinzilor.

De asemenea, marți, 15 decembrie 2020, în orașul Buziaș (str. Primăverii) se va sista furnizarea apei în intervalul 9 -14 pentru înlocuirea unui hidrant defect.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată -atenționează Crina Chirilă, Aquatim.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi CALL CENTER 0356 914 sau DISPECERATUL Aquatim, la numerele, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

Comentarii

comentarii