Acasă Actualitate Street Food Carnival a debutat cu un răsfăț culinar irezistibil, la Muzeul...

Street Food Carnival a debutat cu un răsfăț culinar irezistibil, la Muzeul Satului Timișoara

578
DISTRIBUIȚI

De data asta nu este festival, este carnaval! Cel mai mare eveniment de street food din Europa a debutat vineri, 10 mai, la Muzeul Satului Bănățean cu un răsfăț culinar irezistibil, dar și cu multe concerte senzaționale și manifestări cool pentru toți pasionații de street art.

De data asta, timp de 3 zile, 10 -12 mai, călătoria gastronomică are loc la muzeu.

În prima zi, timișorenii s-au putut delecta cu cei mai gustoși burgeri suculenți, cei mai buni wurști la grătar, sandwich-uri de ținut minte, pulled pork afumat în cuptor, servit în chiflă pufoasă, tacos & burritos ca la mama lor mexicană, paella de pe coasta de est a Spaniei, grills & barbeques și deserturi de nerefuzat.

Oferta irezistibilă și delicioasă este la dispoziție până duminică seara.

Pentru că mâncarea bună merge neapărat cu muzică de calitate, atmosfera este completă cu un playlist pentru toate gusturile.

Morcheeba se întoarce pe scena de la The Carnival și dă tonul distracției alături de DJ Vadim, Nouvelle Vague, Asian Dub Foundation Sound System, Vama, Subcarpați, Golan și mulți alții. Timp de trei zile participă cu spectacole și artiști locali, dar și din afară pe ritmuri de trip hop, rock, folk rock, downtempo, electro și bossa nova.

 

Amintim că Societatea de Transport Public (STP) Timișoara a prelungit orarul de funcţionare al liniei 46 până la ora 02:00, în perioada 10.05.2019 – 12.05.2019.

Prelungirea programului autobuzelor care circulă pe linia 46 se efectuează în vederea transportării participanţilor la evenimentul “Street Food Carnival”, care are loc la Muzeul Satului Bănăţean.

 

Comentarii

comentarii