Acasă Eveniment Studenţii de la Universitatea de Vest îşi aleg liderii

Studenţii de la Universitatea de Vest îşi aleg liderii

450
DISTRIBUIȚI

Campania electorală s-a încheiat, urmează alegerile. Studenţii din Universitatea de Vest din Timişoara sunt chemaţi, miercui şi joi, la urne. Ei vor decide pe cine votează în consiliile facultăţii şi apoi în Senatul UVT.
Alegeri cu observatori

Studenţii de la Universitatea de Vest pot vota pe baza carnetului de student sau a unui act de identitate, în holul UVT sau în sediile unor facultăţi. Cea mai mare luptă se dă, însă, pentru cele 13 locuri din Senatul Universităţii de Vest. „Alegerile vor avea loc pe 17 şi 18 noiembrie, între orele 9 şi 21. Fiecare facultate va avea o comisie care va asigura buna desfăşurare a alegerilor şi care va avea o evidenţă a tuturor studenţilor facultăţii. Pe lângă membrii comisiei electorale, există posibilitatea ca cei doritori să urmărească desfăşurarea alegerilor în calitate de observatori, fie că sunt ei studenţi candidaţi, profesori, membri ai unor ONG-uri relevante sau foşti studenţi”, spune Roxana Cioclov, purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Studenţilor din Universitatea de Vest Timişoara.

Se votează în mai multe locuri

Imediat după alegerea studenţilor consilieri pe facultăţi, dintre ei se aleg cei care merg în senat. Rezultatele finale vor fi anunţate pe 23 noiembrie. Alegerile pentru studenţii consilieri de facultăţi se vor desfăşura în mai multe locuri, în funcţie de facultăţile de unde vin candidaţii. Miercuri se va vota doar în holul UVT, pentru candidaţii la funcţiile de consilieri de la Facultatea de Litere, Istorie şi Teologie, Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Fizică, Facultatea de Matematică Informatică, Facultatea de Sociologie – Psihologie şi Facultatea de Chimie, Biologie şi Geografie. Joi se vor vota consilierii celorlalte facultăţi din UVT. Aceste alegeri sunt organizate la sediul fiecărei facultăţi în parte.

 

Comentarii

comentarii