Acasă Actualitate Studenţii timişoreni pleacă în tabere abia la sfârşitul verii

Studenţii timişoreni pleacă în tabere abia la sfârşitul verii

317
DISTRIBUIȚI

Contestaţiile între furnizorii de servicii iau bronzul studenţilor…

În acest an, studenţii merituoşi din Timişoara vor veni din tabere mai puţin bronzaţi ca de obicei. Trebuiau să plece la munte şi la mare încă din iulie, dar birocraţia şi licitaţiile contestate i-au ţinut acasă. Totuşi, peste 200 de studenţi de la Universitatea de Vest din Timişoara au aflat recent că vor pleca, în cele din urmă, în taberele promise de la Sinaia şi Costineşti. Prima serie este programată să plece în 11 august.

Mulţi studenţi nu au mai aşteptat soluţionarea contestaţiilor

Sătui să mai aştepte taberele promise, mulţi studenţi au renunţat la ele. Locurile în tabere vor fi împărţite de Casa de Cultură a Studenţilor din Timişoara. Aici au existat unele probleme din cauza studenţilor care fie nu au răspuns la telefoane, fie au spus că renunţă la locul câştigat. „Deşi în alţi ani, în luna iulie, studenţii erau deja plecaţi în tabere, în acest an procedura a fost întârziată din cauza soluţionării dificile a contestaţiilor privind furnizorii de servicii. Au existat foarte mulţi furnizori pe număr de locaţie, iar mai multe lictaţii au fost contestate. A durat mult soluţionarea acestor contestaţii”, ne-a spus Roxana Cioclov, purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Studenţilor din Universitatea de Vest Timişoara. Criteriile pe care s-au selectat cei 207 studenţi ce pleacă la sfârşit de vară în tabere au fost: media din ultimul an, situaţia socială şi activităţile extracurriculare.

Secretare neatente

Cele mai mari probleme le au studenţii de la Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţele Comunicării, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative şi Facultatea de Litere, Istorie şi Teologie din cadrul Universităţii de Vest. „În cazul studenţilor de la aceste facultăţi, listele întocmite de propriile secretariate nu conţin şi datele de contact ale studenţilor. Aşadar, cei care se află în această situaţie sunt rugaţi să contacteze Casa de Cultură a Studenţilor pentru a se asigura că îşi vor primi locul de tabără”, mai spune Roxana Cioclov. Ultima serie de studenţi care va pleca în vacanţă se va deplasa pe 15 septembrie.
 

Comentarii

comentarii