Acasă Actualitate StudentFest 2010 – gata de start

StudentFest 2010 – gata de start

269
DISTRIBUIȚI

Cel mai mare festival de artă studenţească din ţară are loc în perioada 10-16 mai, la Timişoara
Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara anunţă cu surle şi trâmbiţe începerea celui mai mare festival de artă studenţească din România, StudentFest „rEvoluţie”. Evenimentul are loc în perioada 10-16 mai şi va lua cu asalt Piaţa Unirii, Piaţa Operei şi multe alte locaţii din Timişoara.

Vor să revoluţioneze StudentFestul

După 19 ani de exprimare liberă prin artă şi după o ediţie aniversară atipică în 2009, organizatorii vor ca StudentFest 2010 să reprezinte întoarcerea la origini. Echipa de anul acesta a urmărit să „revoluţioneze” conceptul de StudentFest, prin reîntoarcerea la principiul de la care a pornit festivalul. Crearea evenimentelor studenţeşti pentru studenţi. În cele 7 zile de fest, arta şi cultura vor pune stăpânire pe Timişoara, prin evenimente de  teatru, film, literatură, fotografie, arte plastice, arhitectură, publicitate, muzică. Personaje de seamă precum Radu Paraschivescu, Dan Perjovschi, Costin Radu, Dragoş Muscalu, Andrei Pungovschi şi mulţi alţii vor dialoga cu studenţii przenţi la eveniment.

Peste 1.500 de invitaţi

După şase luni de pregătire şi zeci de nopţi nedormite, studenţii timişoreni aşteaptă peste 1.500 de participanţi la cele 40 de evenimente artistice şi culturale. „Organizarea StudentFest 2010 a fost, în primul rând, o provocare. Pe lângă problemele inerente organizării unui festival, a trebuit să ne luptăm cu multele lipsuri cauzate de veşnica criză financiară. Am avut, desigur, şi momente de îndoială cu privire la reuşita festivalului, dar am avut încredere în echipa mea şi acum sunt sigură că vom reuşi să aducem în faţa publicului evenimente de bună calitate”, spune Ştefana Bădescu, coordonatorul ediţiei din acest an al festivalului de artă studenţească.

Comentarii

comentarii