Acasă Actualitate Studenții de la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad vor amenaja vitrinele agenților...

Studenții de la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad vor amenaja vitrinele agenților economici arădeni

DISTRIBUIȚI

Facultatea de Design din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad vor colabora în cadrul unui proiect menit să contribuie la înfrumusețarea orașului. Practic, studenții vor amenaja vitrinele agenților economici din Arad.

Mai exact, cei care doresc să schimbe imaginea vitrinelor de la propriul spațiu comercial se pot înscrie în această campanie printr-un e-mail la adresa  parteneriat@primariaarad.ro, iar studenții de la design îi vor contacta pentru a demara proiectul personalizat pentru vitrina respectivă.

Studenții vor propune un concept de design pornind de la elementele pe care agentul economic le va pune la dispoziție și dacă va fi acceptat, studenții vor amenaja vitrina.

„Întotdeauna am susținut că unul dintre obiectivele universității noastre este implicarea în viața orașului. Este foarte important ca arădenii să beneficieze de expertiza pe care mediul academic o poate oferi. Mă bucur că Primăria a răspuns pozitiv propunerii noastre și ne oferă sprijinul logistic pentru a putea demara această inițiativă a Facultății de Design. Sper ca agenții economici să fie la fel de receptivi și să permită studenților de la Facultatea de Design să-i ajute în amenajarea vitrinelor spațiilor comerciale. Sunt convinsă că vom avea o bună colaborare cu toți cei implicați și că arădenii se vor bucura de rezultatele acestei campanii”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

 

Comentarii

comentarii