Acasă Cultura Studenții germaniști de la Litere UVT lansează ziarul print UVT/LIT KOMPASS

Studenții germaniști de la Litere UVT lansează ziarul print UVT/LIT KOMPASS

757
DISTRIBUIȚI

Facultatea de Litere, Istorie și Teologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara lansează, miercuri, 21 iulie 2021, la ora 9:00, în amfiteatrul A01 al Universității de Vest din Timișoara (corpul principal, Bd. V. Pârvan nr. 4) ediția tipărită a ziarului studențesc în limba germană, „UVT/LIT KOMPASS”, finanțată de Institutului de Relații Externe (ifa – Institut für Auslandsbeziehungen).

Participanții invitați la acest eveniment vor fi Conf.Univ.Dr. Mădălin Bunoiu, Prorector al Universității de Vest din Timișoara responsabil cu strategia academică și relația cu studenții, alături de care se vor afla și Prof.Univ.Dr. Loredana Pungă, Decanul Facultății de Litere, Istorie și Teologie, Siegfried Thiel, Redactor-șef al publicației „Banater Zeitung”, Enkeloeda Eickhoff, Manager cultural al Institutului de Relații Externe (ifa – Institut für Auslandsbeziehungen), dar și moderatorul întâlnirii, Lector Dr. Karla Lupșan, Prodecan al Facultății de Litere, Istorie și Teologie.

Ziarului studențesc online în limba germană „UVT/LIT KOMPASS”, cu o structură care cuprinde rubrici dedicate vieții academice, absolvenților LIT-UVT din domeniul germanisticii, activităților din mediul preuniversitar cu relevanță pentru acest domeniu și proiectelor realizate de LIT-UVT în colaborare cu elevi și profesori din învățământul mediu de limbă germane este difuzabil, din data de 04. 06. 2021, în format PDF prin e-mail și permanent accesibil pe pagina sa de Facebook: https://www.facebook.com/Lit-Kompass-104303028483209/.

Întrucât participarea la eveniment presupune respectarea normelor sanitare în vigoare,  accesul se face dacă există adeverință de vaccinare/ test PCR max. 72 ore / test antigen rapid de max. 24 h / dovada vindecării în urma bolii cu C-19 până în 90 zile.

O a doua prezentare a ziarului va avea loc vineri, 23 iulie 2021, ora 17.00, la sediul redacției „Banater Zeitung”, în cadrul unei întâlniri cu cititorii publicației.

 

Comentarii

comentarii