Acasă Actualitate Studenții UAV premiați de Academia Națională de Muzică

Studenții UAV premiați de Academia Națională de Muzică

DISTRIBUIȚI

Două premii întâi și multe alte premii pentru studenții și cadrele didactice din cadrul Facultății de Științe Umaniste și Sociale a Universității Aurel Vlaicu – programul de studiu Muzica, la cea de-a 14-a ediție a Conferinței Internaționale „Artă și educație”. Evenimentul a fost  organizat  în perioada 6-8 Aprilie 2022 de Academia Națională de Muzică Gheorghe Dima din Cluj Napoca.

Premii obținute

În cadrul conferinței a fost organizat Concursul Național Studențesc de Antreprenoriat și Management Artistic S-M-ART ediția I  și Concursul studențesc ABC pentru profesia didactica – secțiunea Pseudoinstrumente.

La primul concurs, la care au fost înscrise 44 de proiecte, studenții UAV au obținut două premii I și un premiu II, iar în cadrul  celui de al doilea, studenții UAV au obținut un premiu I, un premiu II, un premiu III și 12 premii de originalitate.

Toate lucrările prezentate în cadrul competiției urmează să fie publicate într-un volum, în decursul acestui an universitar.

„Aceste rezultate confirmă valoarea școlii de muzică din cadrul UAV, implicarea profesorilor și dorința studenților de a performa. Nu pot decât să-i felicit și să-i asigur de întreg sprijinul universității în demersurile lor, în dorința lor de afirmare”, a declarat Ramona Lile, rectorul UAV.

Comentarii

comentarii