Acasă Administraţie Sub supravegherea primarului Robu, la Pasajul Jiul s-a betonat şi ultima bandă...

Sub supravegherea primarului Robu, la Pasajul Jiul s-a betonat şi ultima bandă de carosabil – Video

2116
DISTRIBUIȚI

PASAJUL JIUL, 10.10.2017, ORA 21.10Tocmai s-a terminat de betonat breteaua de legătură Bd. Republicii – Str. Circumvalațiunii (breteaua Str. Circumvalațiunii – Bd Republicii este de mult realizată, inclusiv asfaltată).Se toarnă acum și se va lucra până târziu în noapte, betonul pe ultima bandă auto, banda nr. 4. Benzile 1, 2, 3 și 5 sunt deja realizate. În înregistrare poate fi văzută și rețeaua de degivrare automată.Fiecare bandă constă din:• o fundație de pământ și piatră spartă compresată la un grad de compactare corespunzător• un prim strat de beton• rețeaua de degivrare care se încălzește automat când senzorii detectează scăderea temperaturii sub o anumită limită• un al doilea strat de beton -stratul final, direct carosabil-Intrăm în linie dreaptă cu această mare, grea și extrem de importantă lucrare! Ne-a fost greu, dar greul e acum în urmă. Urmează beneficiile! Cât de curând! Încă puțintică răbdare!

Posted by Nicolae Robu on 10 Octombrie 2017

Se apropie finalul calvarului pentru şoferi în zona pasajului Jiul, pentru că s-a turnat betonul şi peste ultima bandă de carosabil.

„Sper că acum la Jiul se toarnă betonul şi pe ultima bandă din cele 5, pe cea cu numărul 4. S-a făcut terasamentul, fundaţia, s-a turnat beton, apoi reţeaua de degivrare automată, apoi alt strat de beton final. Pe toate cele 5 benzi 1, 2, 3 şi 5, iar acum pe culoarul 4, la fel. Cu asta este realizat tot carosabilul sub pasaj. Mi-au spus constructorii că dacă totul merge bine, noaptea vor termina”, a anunţat primarul Nicolae Robu marţi 10 octombrie.

Peste doar câteva ore, primarul anunța ”victoria”, pe Facebook: ”Tocmai s-a terminat de betonat breteaua de legătură Bd. Republicii – Str. Circumvalațiunii (breteaua Str. Circumvalațiunii – Bd Republicii este de mult realizată, inclusiv asfaltată).

Se toarnă acum și se va lucra până târziu în noapte, betonul pe ultima bandă auto, banda nr. 4. Benzile 1, 2, 3 și 5 sunt deja realizate. În înregistrare poate fi văzută și rețeaua de degivrare automată.

Intrăm în linie dreaptă cu această mare, grea și extrem de importantă lucrare! Ne-a fost greu, dar greul e acum în urmă.”

Edilul declarase săptămâna trecută că la Jiul mai este puţin de făcut, 5-7 zile fără ploaie şi se termină totul, dar lucrările care mai erau de făcut nu era legal să se realizeze decât pe timp uscat. 

Comentarii

comentarii