Acasă Administraţie Subprefectul de Timiş, Ovidiu Drăgănescu: ”Echipa de șoc a lui Robu, noua...

Subprefectul de Timiş, Ovidiu Drăgănescu: ”Echipa de șoc a lui Robu, noua aliată a USR în Primăria Timișoara și Colterm”

DISTRIBUIȚI

Supbprefectul judeţului Timiş, Ovidiu Drăgănescu, care are şi atribuţii de prefect, a scris pe pagina sa de Facebook, un sfat pentru primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, căruia i-a transmis că ar reduce toate cheltuielile la primărie şi ar reduce numărul salariaţilor ”care taie frunze la câini”, astfel ar economisi aproape două milioane de lei pe lună, bani care pot fi folosiţi pentru termoficarea din municipiu. 

”Eu, dacă aş avea vreo responsabilitate la primărie, aş reduce la maxim toate cheltuielile inutile. Chiar şi numărul salariaţilor, sigur sunt şi mulţi care taie frunză la câini”, a scris Ovidiu Drăgănescu pe Facebook.

Subprefectul a mai precizat că astfel se pot economisi bani care ar putea fi folosiţi pentru termoficare.  

”Cu 300 salariaţi în minus pe lună, la un salar de peste 6000 lei, aveţi o sumă bună pentru căldură: aproape 2 milioane/lună sau 24 milioane/an. Dacă folosiţi cărbune iarna asta, cât gazul e la preţ istoric, vă va fi de mare ajutor. Dar dacă vreti să folosiţi doar gaz, abia vă ajung pe 2 zile”, a scris Drăgănescu.

Subprefectul le-a răspuns și celor câțiva membri USR foarte agresivi la adresa sa, vorbind despre liberalii din aripa fostului primar Nicolae Robu, părtașii de azi ai dezastrului din Colterm și Primăria Timișoara.

”Ani de zile l-am criticat pe Robu pentru diverse greșeli, în special din postura de locuitor al orașului. Plecarea lui a permis multor liberali să revină în sediul PNL, loc ce le era interzis în ultimii ani. Echipa lui însă a rămas și a încercat să forțeze revenirea lui, inclusiv prin metode violente, departe de civilitatea timișoreanului sau a filialei noastre, așa cum a văzut o țară întreagă la tv.

Azi, Surprize, surprize, această echipă de șoc, a devenit noua aliată a USR în consiliul local și în aparatul Primăriei TM. Majoritatea în CL este acum USR-echipa Robu. Ba chiar, în urmă cu câteva săptămâni, 4 membri ai “trupelor de asalt” erau numiți în consiliul de administrație la Colterm când acesta se pregătea să își dea duhul.

Noi, liberalii, nu putem decât să luăm act de majoritatea nou-formată și vă rugăm pe toți cei ce mai aveți felicitări sau urări pentru fosta administrație să le trimiteți pe noua adresă: Loga 1”, mai spune Drăgănescu.

Comentarii

comentarii