Acasă Eveniment Supărat pe soţie, un bărbat din Bodo i-a dat foc la maşină,...

Supărat pe soţie, un bărbat din Bodo i-a dat foc la maşină, apoi a sunat la 112 după ajutor

DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 41 de ani a dat foc maşinii soţiei, după o discuţie în contradictoriu. Vehiculul era parcat în faţa casei. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru distrugere. Incidentul a avut loc în localitatea Bodo, județul Timiș.

Polițiștii Secției 5 Rurale Belinț au reținut un bărbat, în vârstă de 41 de ani, după ce i-a incendiat soţiei maşina în urma unei discuţii în contradictoriu. În jurul orei 05:50, oamenii legii au fost sesizați de un bărbat prin apel la 112, cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la autoturismul său, care se afla parcat în fața casei.

Incidentul a avut loc în localitatea Bodo, județul Timiș. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, împreună cu un detașament de pompieri din Lugoj, care au intervenit pentru stingerea incendiului. Din primele verificări, s-a stabilit că autoturismul aparține, de fapt, soției apelantului, iar în urma unor discuții în contradictoriu între cei doi soți, bărbatul ar fi incendiat maşina.

De la fața locului a fost ridicat un recipient albastru, ce mirosea a combustibil, în vederea continuării cercetărilor. Bărbatul a fost condus la sediul secției de poliție pentru audieri, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Ancheta este în curs de desfăşurare.

Comentarii

comentarii