Acasă Actualitate Supermașina electrică dezvoltată 100% în România, prezentată la Timișoara

Supermașina electrică dezvoltată 100% în România, prezentată la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Timișoara va găzdui, joi, 1 septembrie 2022, cea mai importantă conferință de tehnologie din vestul României, unde dezvoltatorii, cercetătorii, liderii de afaceri, creatorii, factorii de decizie IT și studenții se întâlnesc pentru a învăța cum să modeleze lumea cu puterea inteligenței artificiale, a tehnologiei 3D și a științei datelor.

În cadrul conferinței de la Convention Center vor putea fi explorate cele mai noi tehnologii și descoperiri din mediul de afaceri, iar experții în domeniu vor explica modul în care inteligența artificială și evoluția internetului 3D impactează societatea în ziua de azi.

Cu această ocazie, va ajunge în premieră la Timișoara mașina Momentum, primul supercar electric cu modul Blockchain dezvoltat integral în România de către compania CryptoData. Subiectul va fi abordat pe larg în cadrul conferinței de către Ovidiu Toma – CEO al CryptoData.

„Momentum este un prototip de supercar electric care dezvăluie posibilitatea integrării de tehnologii inovatoare în industria auto. Prin acest concept car, industria auto întâlnește proprietățile tehnologiei Blockchain, deschizând astfel noi orizonturi în generarea de utilitate și beneficii financiare”, au transmis organizatorii Tech Talks.

Comentarii

comentarii