Acasă Actualitate Surpriză într-o comună din Timiș. Locuitorii au primit de la primărie dezinfectant...

Surpriză într-o comună din Timiș. Locuitorii au primit de la primărie dezinfectant ambalat în tuburi de cremă pentru picioare. Ce spune producătorul

791
DISTRIBUIȚI

Locuitorii unei comune din Timiș au avut parte de o surpriză atunci când au desfăcut pachetele cu dezinfectant și măști primite gratuit de la primărie. Au descoperit că sub ambalajul tubului de gel igienizant scrie, de fapt, altceva. Unii au crezut că au primit cremă pentru picioare sau, și mai rău, gel împotriva hemoroizilor, conform etichetei. Producătorul a venit însă cu o explicație.

S-a întâmplat în localitatea Sânpetru Mare, unde câțiva oameni au dezlipit eticheta de pe tuburile cu dezinfectant. Sub plasticul care indica faptul că în acele tuburi se află gel dezinfectant erau alte etichete. Imaginile au fost postate pe rețelele sociale și s-au viralizat.

Firma care a produs gelul dezinfectant a venit cu precizări, după apariția imaginilor pe Facebook: a explicat că exista o cerere foarte mare pentru gel dezinfectant pe piață, așa că s-a grăbit să-l producă și a folosit ambalajele pe care le avea la dispoziție în depozitul firmei, în acel moment, pentru a putea livra mai repede produsul.

Compania mai spune că tuburile nu fuseseră folosite și erau sterilizate, doar au fost reetichetate de urgență pentru a putea distribui gelul dezinfectant, scrie digi24.ro.

Comentarii

comentarii