Acasă Actualitate Surprize pentru copii, la Iulius Town: tobogane uriașe, face painting, întâlniri cu...

Surprize pentru copii, la Iulius Town: tobogane uriașe, face painting, întâlniri cu Mickey și Minnie, ateliere de creație

DISTRIBUIȚI

Lumea minunată a copiilor va fi în acest weekend la Iulius Town, unde prichindeii vor avea parte de sesiuni de distracție la toboganele gigant, întâlniri cu Mickey și Minnie, face painting, teatru de păpuși, cadouri pe loc la Ruleta copiilor și multe altele. Vino cu cel mic la Iulius Town și descoperiți cadourile pe care le-am pregătit pentru voi! Toate activitățile dedicate celor mici sunt gratuite.

De Ziua Internațională a Copilului, la Iulius Town cei mici vor avea parte de mai multe surprize. Începând de miercuri1 iunie 2022de la ora 10.00, sărbătoriții sunt așteptați la cele patru tobogane gigant, amplasate în zonele: Family PlazaPiateta Tucano și zona verde Restaurant FeniceIntrarea la tobogane este gratuită, iar distracția va fi la altitudine maximă.

După ce se bucură de tobogane, cei mici sunt așteptați, de la ora 12.00în zona Lake Plaza, unde va avea loc Teatru de Păpuși, urmat de alte spectacole, printre care și Miss și Mister Junior, cu prezentări de modă pentru copii. În tot acest timp, Mickey și Minnie vor fi prezenți în Iulius Townse vor întâlni cu prichindeii, vor face fotografii și se vor distra împreună.

Orice petrecere perfectă are și zona de Arts & Crafts, așa că sărbătoriții sunt invitați la Atelierele de Creație pentru copii, care vor avea loc în Atriumul Iulius Townîn intervalul orar 16.00 – 19.00În parczona pietonală Peek and Cloppenburg, cei mici sunt așteptați să își lase creativitatea să prindă contur, în timp ce desenează pe asfalt. Totodată, va avea loc și Ruleta copiilor, iar cei mici vor putea să câștige pe loc unul dintre cele 3.000 de premii puse în joc. Tot ce trebuie să facă, este să rotească Ruleta cât de puternic pot și vor fi premiați. Ruleta copiilor se află, atât în zona Intersport, cât și în Atriumul Iulius Town.

Dacă cel mic vrea să devină Spider Man, Batman, Wonder Woman, Frozen sau Cat Woman, vino cu el în Atriumul Iulius Town, în intervalul orar 16.00 – 19.00, unde au loc sesiuni de facepainting!

Dacă vii la Iulius Town și faci shopping de minimum 200 de lei, poți să duci bonurile la Centrul de Premiere, aflat în zona Centrului Info și poți primi una dintre cele 500 de jucării – dinozauriCampania de premiere are loc miercuri, 1 iunie, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

În perioada 1 – 2 iunieîn zona Iulius Expo, va avea loc Kids Fest, locul unde cei mici vor găsi tot ce își doresc. Piese vestimentare, jucării, încălțăminte, cărți de colorat, dar și de basme, accesorii pentru păr, aranjamente cu mesaje pentru copii și multe alte obiecte personalizate pentru cei mici sunt propunerile artizanilor.

Comentarii

comentarii