Acasă Actualitate Sursele lui Robu spun că în curând Fritz va fi schimbat din...

Sursele lui Robu spun că în curând Fritz va fi schimbat din funcţia de preşedinte USR PLUS. Fostul primar susține că are 61 la sută din intenţiile de vot pentru primărie

DISTRIBUIȚI

Fostul primar al Timişoarei Nicolae Robu a prezentat un nou sondaj de opinie, realizat pe pagina sa de Facebook, în care el ar fi preferat de 61 la sută dintre persoanele care au participat la această consultare pentru funcţia de edil. Robu a susţinut că potrivit surselor sale, actualul primar, Dominic Fritz, va fi schimbat din funcţia de preşedinte al USR Timiş.

”Rezultatele sondajului Facebook privind opţiunile de vot pentru funcţia de primar, determinate în noiembrie 2022 sunt următoarele:

1️⃣Nicolae Robu: 61%
2️⃣ Dominic Fritz (USR): 21%
3️⃣ Raul Olajos (REPER): 18%

Votanţii lui Nicolae Robu l-ar prefera: 

67% din ei, independent

33% din ei, din partea PNL.

Menţionez că analiza voturilor arată clar implicarea unei gherile fritziste, în anumite momente venind 10-15 voturi succesive în circa 2 minute pentru Dominic Samuel Fritz, ceea ce nu se întâmplă în cazul celorlalţi doi candidaţi”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Sondajul realizat de Nicolae Robu nu este unul ştiinţific.

”Precizăm că sondajul nu se revendică a fi unul ştiinţific. Specialiştii susţin că Fritz e sub pragul considerat no return, ceea ce dă fiori şlehtei!”, precizează Robu.

De asemenea, Nicolae Robu a dezvăluit că, potrivit surselor sale, Dominic Fritz va fi schimbat din funcţia de preşedinte al USR Timiş.

”Surse din USRPLUS spun că în curând Fritz va fi schimbat din funcţia de preşedinte USRPLUS. Evident, nici PNL, nici PSD nu-şi doresc asta, ele fiind foaarte mulţumite cum «merge» treaba în USRPLUS, de unde noi dezertări sunt în pregătire!”, a scris Robu.

Comentarii

comentarii